Dobrý den,
chtěl bych požádat o jednu funkci, která by se snad hodila všem, kteří plánují trasy a chodí podle nich.
Moc rád bych chtěl funkci, kde bych na vytvořenou trasu mohl přidat nějaké vlastní body s vlastním komentářem a ty byli součástí uložené trasy.
Příklad:
Ručně naklikám trasu na 30km. Mám tam 20 bodů, aby to vedlo těmi místy, který chci. A teď bych rád ještě nějak přidal něco jako vlastní body s názvem a popisem. A díky tomu budu vědět, že bod 16 není jen "cesta tudy", ale že tam je i něco speciálního. Aktuálně mapy.cz sice mají vlastní body na mapě, ale nejdou kombinovat s uloženou trasou, aby zůstaly uložený taky.
Představoval bych si to tak, že na záložce "Trasa" na stránkách mapy.cz bude možné kliknout pravým do mapy a přidat vlastní bod (třeba modře označený) s názvem a případně popisem. Tento bod ovšem by měl mít jinou barvu než červenou, protože body pro trasu červené jsou. A ve chvíli, kdy se uloží trasa, tak bude zobrazovat i uložené vlastní body nebo značky (název je na vás). A potom když to otevřu v mobilní app, tak tyto body uvidím taky a budu je moct rozkliknout (název by mohl být vidět i bez rozkliknutí).
Co na to říkáte? Opravdu by mi to (nejenom mě) pomohlo. Konečně bych si nemusel pamatovat, že na nějakým bodě s číslem X je něco speciálního, ale mohl tomu dát vlastní bod již s názvem o co jde. A jako bonus by trasa mohla díky tomu obsahovat méně bodů pro určení trasy.
Díky za reakci a moc doufám že i realizaci :-)