Fórum nápovědy

Seznam

Export GPX z mobilní aplikace, nebo z webové na mobilu

Stepan Bouda

13.1.2019 v 12:03

Potřeboval bych do své navigace Garmin dostat GPX, který jsem si vytvořil v aplikaci mapy.cz.
Garmin mobilní aplikace Connect podporuje import GPX.

Ale aplikace Mapy.cz nepodporuje export v GPX.

Podporuje to webová verze, ale když se ji pokouším otevřít na mobilu, vždycky se mi po přihlášení otevře mobilní aplikace. Děsně mě to frustruje, už si tu s tím hraju tři hodiny.

Help please?

Štěpán

Tomáš Vodňanský

9.1.2021 v 8:49

Kéž by se naplnila slova posledního oficiálního příspěvků od seznamu. To ukládání do seznamu tras otvírání prohlížeče mě vždy drobet znechuti, když by to mohlo byt tak jednoduché elegantni a hlavě, hlavně off-line. Bavim se samozřejmě o exportu do gpx z apky. Zmaknete te prosím alespoň letos v 1Q. Držím palce, apka je jinak super.

Camaro_85 Chevrolet

16.1.2021 v 21:27

Take bych se pridal. Bylo by fajn to v offline appce ve win10 naplanovat a ulozit jako soubor. ktery si pak mohu poslat napr pres bluetooth do telefonu a tam to v appce otevrit a jet... idealni kdyz je clovek nekde v cizine napr na motorce... tak snad takova moznost brzy bude.. jinak mapy.cz pouzivam rad ale toto mi silne chybi...

Erik

Jakub Šimánek

5.2.2021 v 10:37

Přidávám se ke všem, kterří požadují export GPX přímo v aplikaci. Děkuji vývojářům, že na tom pracují, a velmi se těším, až to bude fungovat. Bude to velmi, velmi užitečná funkce.

Razor Marek

10.2.2021 v 20:40

Dobrý deň, tiež sa pridávam a vopred ďakujem.

Petr Pospěch

14.2.2021 v 20:16

Dobrý den,
mapy.cz používám velmi často a jsem velmi spokojen.
Jediné co by bylo užitečné dopracovat k úplné dokonalosti, je již tady mnohokrát zmiňovaný termín: mít možnost exportovat GPX z mobilu např. do Garminu.
Proto se i já připojuji se svou žádostí a prosbou o brzké řešení, které umožní uživatelům otevřít další prostor ve využití tak skvělého produktu jakým MAPY.CZ jistě jsou. Jen to GPX :-) z mobilu.
Předem děkuji za vaší ochotu a vstřícnost a těším se, že si brzo nahrajeme naplánované trasy.
Ahoj Petr

Dariusz Tuzimek

22.2.2021 v 19:45

trasa wyznaczona w mapy.cz w format gpx nie można importować do garmin connect
pomóżcie
pozdrawiam

Milan Seby

8.3.2021 v 0:11

Dobrý večer všem kteří v tom plavou jako já.Než se dočkáme až to dají experti do kupy tak popíši jak to dělám prozatím já.Předem hlásim že apka Mapy.cz je perfektní a jsem s ní max. spokojen jako asi všichni zde tedy krom souboru GPX. Vlastním mob. Samsung Galaxy A7 a moto navigaci Garmin Zumo.Na apce Mapy.cz vytvořim trasu a uložim.Pote otevřu prohlížeč internetu origo Samsung nikoliv Google chrome tam mi to nejde.Tam mam klasickou verzi jako normální počítač. V seznamu.cz otevřu Mapy a uložené trasy.Vybranou trasu otevřu a uplně dole je Exportovat.Zvolím GPX a soubor se mi stáhne.Ve stažených položkách uložený soubor poté kopíruji kabelem do navi do GPX.Snad to někomu pomuže. Milan

Jiří Z.

12.3.2021 v 8:45

Dobrý den,
také se přimlouvám za přidání funkcionality offline exportu trasy. Aplikace je jinak bezkonkurenční a patří vám velký dík.
Používám ji ale zejména jako outdoorovou navigaci a v zahraničí nebo na horách prostě nejsem na signálu, nebo nemám data...takže matlat něco v online prohlížečích je pasé. To mě donutilo používat pro tyto účely konkurenční appku (doufám, že jen dočasně)...

Nepustíte nějaké info, jak to s vývojem této funkcionality vypadá?

Jakub Faifer • tým Mapy.cz reagoval na příspěvek od Jiří Z.

12.3.2021 v 9:45

Pracujeme na tom...

Radek Vondra

15.3.2021 v 14:13

Díky že se v této věci snad něco pohnulo. Nemohu se dočkat, až to bude hotový....

Tomáš Vodňanský reagoval na příspěvek od Jakub Faifer

18.3.2021 v 22:14

Super zpráva. Už už aby to bylo, bude to hodně užitečné.

Diky ze se tomu věnujete.

Tom

Romana Řeháková

4.4.2021 v 19:16

Dobrý den. Prosím přidejte do mobilní aplikace export GPX moc moc prosíme !!!!! Děkuji

Lukas Satin

5.4.2021 v 2:16

Prosim take o import GPX. Kdo ma 24h predem na PC importovat veci? V terenu se muze neco zmenit a potrebuju upravit trasy. Zkousel jsem Google Chrome na iOS, zobrazit verzi pro Desktop, a nefunguje to. To menu tam neni. Je tam nejaka verze responsive pro mobilni zarizeni.

Tomzika 1

7.4.2021 v 17:17

Taky bych velice ocenil, kdyby bylo možné v aplikaci exportovat GPX.

Tomáš Vodňanský

8.4.2021 v 10:28

Já už na to čekám jak na smilování :-) Nicméně to trvá už pekelně dlouho, asi tomu vývojáři nepřikládají moc velkou prioritu. Potěšila mě však zpráva, že se na tom pracuje.

Chtělo by to to vypustit co nejdřív :-)

Michael Hartman reagoval na příspěvek od Jakub Faifer

17.4.2021 v 10:51

Dobrý den, to je skvělá zpráva, perfektní, děkujeme! Existuje nějaký časový odhad, kdy by se oprava mohla dostat do produkce? Díky!

Petr Rybák

26.4.2021 v 21:18

Též se nemohu dočkat,až bude tato funkce hotová. Mapy.cz jsou skvělé,ale export do Garmin Connect je zbytečně krkolomný ?

Jindra Kebort

26.4.2021 v 21:29

Mozna me tu vsichni ukamenuji, ale planovat turistickou trasu na mobilu mi prijde “mimo”. A to diky velikosti displeje. Trasy v Mapy.cz planuji na laptopu a pres OneDrive si GPX soubor otevru v mobilu v Garmin Connect a poslu si do Fenixů. Mapy.cz me nikdy nezklamaly (jsem uzivatelem od jeji prvnich dni vzniku) a fenix ma co potrebuje. Pouzivam takto jiz dva roky a jsem nadseny, s jakou presnosti me fenixky naviguji. Trasuji i mimo turisticke cesty a zadny problem. Za me Mapy.cz + Fenix = 100%. Joo jeste Onedrive, taky diky?

Tomáš Vodňanský reagoval na příspěvek od Jindra Kebort

28.4.2021 v 16:20

Tak to má většina lidí, nicméně někdo sebou nechce na dovolenou tahat celý laptop a vystačí si bohatě s tabletem, případně chytrým mobilem a při dnešních úhlopříčkách 6+ v tom nevidím žádný problém. Ten export v off režimu bude zlatý, jestli se ho dočkáme.

NEREZMEN NEREZMEN

2.5.2021 v 21:29

Otevřete si mapy.cz na Google.ne v aplikací mapy.cz.pak můžete export vytvořený vámi na mapách .cz exportovat do garmin

Nový dotaz

Přiložené přílohy

    Zbývá 12MB (z 12MB)

    Export GPX z mobilní aplikace, nebo z webové na mobilu

    Přiložené přílohy

      Zbývá 12MB (z 12MB)