Fórum nápovědy

Seznam

Zobrazení navigace na Apple watch

Josef Kubát

17.4.2019 v 13:19

Dobrý den,

Chtěl bych se zeptat, zda je možné zobrazit příkazy z navigace na iPhonu na Apple watch.

Děkuji za odpověď.

Martin Veselý

30.10.2024 v 16:13

Už aby to bylo ... složitě si stejně nejdřive udělám trasu na mapy.cz a přes GPX převádím do jiné aplikace, která na AW funguje. Pokud by konečně fungovaly Mapy.cz i na AW tak by to stálo za velkou oslavu .... Mypy.cz jsou prostě nenahraditelné a pro turistiku nebo cyklo prostě nejlepší. Snad se tedy brzo dočkáme, byť v placené verzi ....

Tomas reagoval na příspěvek od Jana Helpdesk

25.2.2025 v 21:59

Je rok 2025, posunul se nějak v této oblasti vývoj?

Pepa

14.3.2025 v 12:58

Kvůli slíbené aplikaci pro AW jsem si předplatil premium. Kdy se dočkáme? Díky

Pavlína Filipcová

27.3.2025 v 13:07

👏🏻👏🏻👏🏻

Standa Komínek

27.3.2025 v 13:46

Zrovna to sem jdu také přidat :-) Tak alespoň přidám odkaz na kompletní rozhovor:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-rozhovory-mapy-com-se-blizi-pujdou-na-apple-watch-v-cizine-je-predstavi-obri-kampan-272637#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest285_tt_jiny_design_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Standa Komínek

1.4.2025 v 6:37

Tak po včerejší aktualizaci na verzi 9.61.0 (9610005) na mne po otevření vyskočila hláška, že apka je dostupná pro chytré hodinky. Zatím však nemám jak vyzkoušet, takže nemohu potvrdit :-)

Pavlína Filipcová

4.4.2025 v 10:00

asi jsem měla příliš velké očekávání🙈

Lm 386 reagoval na příspěvek od Pavlína Filipcová

4.4.2025 v 10:32

Tak technicky vzato je to to co dotazovatel požadoval.
Nemůžeš přece chtít, aby se mapové podklady zobrazovaly na tak malém zařízení :-D

Což mi připomíná : https://www.youtube.com/watch?v=BGGOn-H7s3Q

Pavlína Filipcová

4.4.2025 v 11:55

proč bych nemohla? 🙂 Workoutdoors to umí, takže si myslím že to není nemožné.

Každopádně teď čtu, že by to mohlo být dostupné, v budoucích aktualizacích🤩

Daniel Rzyman

8.4.2025 v 18:55

Premium = předplaceno, ale jsem velice zklamaný přátelé.

Bohužel k mému překvapení aplikace neumí nic víc, než zobrazovat instrukce k trase, která však beží na telefonu.
Prosím pěkně, tady jsme asi nepochopili zadání? Toto umí google nebo Apple maps už více jak deset let.
My jsme od Vás očekávali aplikaci, díky které nebude potřeba vytahovat anebo vůbec balit telefon na cesty terénem!
Ano, když chci mapy na hodinky, nepotřebuji navigaci, kterou stejně vidím na CarPlay, ale v terénu se potřebuji rychle zorientovat pomocí turistické mapy.
Díky tomu jste slavní na celém světě (ve spoustě zahraničních zemí Vaše turistické mapy vychvalují). Nechápu, že ji nezobrazujete na hodinkách. Jiné turistické aplikace to umí.

Pevně doufám a věřím v to, že tato MVP verze 0.7 se rozvine a bude možné do hodinek stáhnout offline mapy a na nich pak vidět vyznačenou trasu.
V lese, na horách, v těžkém terénu je šipka "Za 700m odboč doprava" asi víte k čemu... A pokud nevíte, bylo by asi dobré sem tam se do té přírody vydat, trasu si naplánovat a vyzkoušet se podle ni orientovat.

Fandíme Vám, ale pro to abych byl ochotný platit premium a dostal tak mapy do hodinek, mi opravdu nestačí vidět instrukce a stopaře...
CHCI VIDĚT MAPU, VRSTEVNICE, STROMY, LOUKY, SKÁLY, POTOKY... a další cenné informace, které mi pomůžou se zorientovat v terénu a rozhodnout, zda těch 50m doprava znamená prudký sjezd dolů anebo prudké stoupání nahoru...

Jan Buriánek reagoval na příspěvek od Daniel Rzyman

8.4.2025 v 19:45

Nepoužívám hodinky, ale asi souhlasím. Pokud můžete, dejte stejný text do nového fóra. Tady už to brzo nikdo číst nebude....
Je tam na to už přímo sekce obecně pro hodinky, třeba si na to založte vlákno:
https://community.mapy.com/category/32/smartwatch

Jan Buriánek reagoval na příspěvek od Daniel Rzyman

8.4.2025 v 19:53

Ještě doplním, že před pár hodinami to dali na fb, a poptávka po mapě je hned v prvních komentářích. Odpověď je, že to chystají.

https://fb.watch/yR6RMmXh2J/

Nový dotaz

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)

Zobrazení navigace na Apple watch

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)