Dobrý den Měl bych na Vás dotaz zda jste se někdy zastavily nad myšlenkou zprovoznění vašich výborných Mapy.cz v něčem takovém jako je Android Auto. Děkuji za odpověď. Petr
bohužel nám není známý postup, který by umožňoval do Android Auto dostat další aplikace. Google zatím do tohoto systému neumožňuje přístup vývojářům s dalšími mapovými aplikacemi. Napadá mě tak jedině řešení přes nějaký software, který dokáže na displej vozu zrcadlit obsah z telefonu (MirrorLink, SmartLink aj.)
S tou prací s mapou (zoom nebo i jen ruční posuv) máte bohužel pravdu i když mne to docela zaskočilo (knihovna Android JetPack to opravdu nepodporuje :-(). Zkoušel jsem to i u betaverzí Sygic a AmiGO (TomTom) pro Android Auto a obě aplikace zoom mapy rovněž nepodporují. Samozřejmě pro své koně (Waze a Google mapy), udělal Google vyjímku a zoomování i ruční posuv (i za jízdy) tam fungují bez problémů :-|
Jan Macek
24.4.2021 v 13:43
relevantní
Myslím, že by bylo dobré, kdybychom do našich příspěvků uváděli i přesné číslo verze Mapy.cz (na telefonu spustit Mapy.cz > Menu >> O aplikaci > úplně dole) a případně i Android auto (na telefonu spustit AA > Menu >> Nastavení > úplně dole), popřípadě i úhlopříčku a rozlišení display v autě. Všichni budou potom vědět, které verze se připomínky týkají a samozřejmě to může pomoci i vývojářům.