Fórum nápovědy

Seznam

Android auto - Mapy cz

Petr Luprich

16.12.2018 v 9:27

Dobrý den
Měl bych na Vás dotaz zda jste se někdy zastavily nad myšlenkou zprovoznění vašich výborných Mapy.cz v něčem takovém jako je Android Auto.
Děkuji za odpověď.
Petr
relevantní

Jana Helpdesk • Moderátor

24.2.2020 v 15:41

relevantní
Dobrý den,

bohužel nám není známý postup, který by umožňoval do Android Auto dostat další aplikace. Google zatím do tohoto systému neumožňuje přístup vývojářům s dalšími mapovými aplikacemi. Napadá mě tak jedině řešení přes nějaký software, který dokáže na displej vozu zrcadlit obsah z telefonu (MirrorLink, SmartLink aj.)

Pěkný den
Jana

Jan Macek reagoval na příspěvek od Jakub Faifer

13.4.2021 v 20:00

relevantní
S tou prací s mapou (zoom nebo i jen ruční posuv) máte bohužel pravdu i když mne to docela zaskočilo (knihovna Android JetPack to opravdu nepodporuje :-(). Zkoušel jsem to i u betaverzí Sygic a AmiGO (TomTom) pro Android Auto a obě aplikace zoom mapy rovněž nepodporují. Samozřejmě pro své koně (Waze a Google mapy), udělal Google vyjímku a zoomování i ruční posuv (i za jízdy) tam fungují bez problémů :-|

Jan Macek

24.4.2021 v 13:43

relevantní
Myslím, že by bylo dobré, kdybychom do našich příspěvků uváděli i přesné číslo verze Mapy.cz (na telefonu spustit Mapy.cz > Menu >> O aplikaci > úplně dole) a případně i Android auto (na telefonu spustit AA > Menu >> Nastavení > úplně dole), popřípadě i úhlopříčku a rozlišení display v autě.
Všichni budou potom vědět, které verze se připomínky týkají a samozřejmě to může pomoci i vývojářům.

Tomáš K. reagoval na příspěvek od Tomáš K.

30.6.2021 v 11:41

relevantní
Tak vyreseno ?. V aute na displeji vse funguje. Chyba je pouze ze se mapy.cz nezobrazi v aplikaci android auto kdyz neni telefon pripojen do auta

Nový dotaz

Přiložené přílohy

    Zbývá 12MB (z 12MB)

    Android auto - Mapy cz

    Přiložené přílohy

      Zbývá 12MB (z 12MB)