Fórum nápovědy

Seznam

Trasování mimo cesty

Msu 1

6.9.2018 v 22:25

Dobry den, nedari se mi vytvorit trasu mimo cesty zakreslene v mape. Spojnice dvou bodů na paralelnich cestach se vytvori vzdy pouze oklikou po nejake ceste. Opravdu nelze trasu (zejm. pesi turistickou) planovat pres vlastni body mimo znacene cesty?
relevantní

Martin Helpdesk • Moderátor

7.9.2018 v 8:00

relevantní
Dobrý den,

plánovat mimo vyznačené turistické trasy skutečně nejde. Jednak plánovač v tuto chvíli ví jen o vyznačených trasách a cestách, neví, že by šlo chodit i jinudy, druhak je mnoho případů, kdy ani není povoleno, by přímo je zakázáno, pohybovat se mimo turistické trasy (např. v národních parcích apod.) nebo mimo zakreslené cesty přes pole, remízky apod. (které mohou být soukromým majetkem), byť se nemusí jednat přímo o váš případ.

Kolegové však podobných požadavků již několik zaznamenali a je tam možné, že se do budoucna chování plánovače nějakým způsob upraví. A pokud se tak stane, kolegové tuto novou možnost určitě oznámí.

V tuto chvíli tedy skutečně plánovat trasy mimo vyznačené cesty nelze.

Jan Buriánek reagoval na příspěvek od Dobry

4.2.2024 v 9:41

relevantní
Dobrý den, jen k tomu přívozu: nemusíte plán rozdělit, stačí dát bod na trasu přívozu. Samozřejmě, jeli přívoz zanesen v mapě.

Nový dotaz

Přiložené přílohy

    Zbývá 12MB (z 12MB)

    Trasování mimo cesty

    Přiložené přílohy

      Zbývá 12MB (z 12MB)