Fórum nápovědy

Seznam

Hlasové pokyny se po čase odmlčí AA

Ivo Pospíšil

27.9.2021 v 16:51

Hlasové pokyny vydrží při navigaci přes AA tak pět až deset minut. Pak až do konce cesty ticho.

Honza

28.3.2024 v 22:26

A nešlo by s námi uživateli trochu více komunikovat?

Bohužel asi budu muset odinstalovat ... Aby mě to pořád nepokoušelo, dnes jsem akorát zase zuřil.... :(

A nějak v této diskuzi nemám pocit, že by nám někdo dával odpovědi.....

JoDiK JoDiK

28.5.2024 v 13:46

Potvrzuji, dnes dvakrát testováno a vždy po chvíli hlasové pokyny končí. V tom druhém případě to skončilo hned po vypnutí dopravních informací v rádiu.

Honza

27.7.2024 v 16:02

Pořád nejde
Tak jen posouvám vlákno nahoru.

Lukáš Kotek

včera 9:55

Potvrzuji stejný problém. Zajímavé ale je, že se Mapy.cz s AA používám už minimálně 4 roky (a s 3 různými telefony na Androidu) a problém se začal objevovat až relativně nedávno (a s největší pravděpodobností to koreluje s upgradem na Android 14 nebo změnou verze AA ve stejné době). Stejný problém má i manželka (také telefon s Androidem 14). Jde o telefony Sony Xperia 10 IV a Samsung Galaxy A25. Na straně auta (tj. Octavia 4) už dlouhou dobu k žádné změně software nedošlo.

Ohledně chování: je to přesně to, co popisují ostatní v diskuzi. Někdy k výpadku dojde po 10 minutách, někdy to je o něco déle. Ostatní zvuky se z navigace ozývají ("pingnutí" pro upozornění o rychlosti apod.), jen hlasové pokyny nejdou. Není to vázané na konkrétní TTS. A ano, i u mě není problém v ostatních navigacích, zkoušel jsem Organic Maps, Osmand, Here Wego a u všech jsou hlasové pokyny přehrávány po celou dobu jízdy.

Nový dotaz

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)

Hlasové pokyny se po čase odmlčí AA

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)