Fórum nápovědy

Seznam

Náměty na zlepšení

Terka Janourková

20.5.2021 v 14:14

Dobrý den,

děkuji za existenci mapy.cz, jsem nadšená uživatelka.

1) Vedete-li seznam námětů na zlepšení, velice bych ocenila, pokud bych si k uloženým mapám v sekci "moje mapy" mohla ke každé jednotlivé mapě napsat soukromé poznámky. (např. mezi bodem 5 a 6 byl podmáčený úsek, příště obejít kolem hory XY, hustá doprava kolem vesnice XZ, výhled zarostlý stromy apod. - popř. možnost uložit si k mapě odkaz - např. popis výletu na blogu)

2) Druhým zlepšovákem by mohlo být, pokud by i zobrazení v mobilním telefonu umožňovalo vidět, kolik km zbývá do cíle, tj. na PC lze pohybem kurzoru po mnou naplánované trase vidět tento údaj.

3) Když plánuji trasu a mám přiblížený detail, někdy se rozhodnu vypustit některý z prostředních bodů na trase a v ten moment se celá trasa automaticky oddálí, způsobem, aby se na obrazovku vešla celá. Pokaždé musím znovu detail přiblížit. Když ruším několik bodů po sobě, je to vysoce nekomfortní. Uvítala bych možnost automatické oddálení po úpravě při trasování vypnout.

Ještě jednou děkuji za skvělý produkt, budu ráda pokud se mé podněty dostanou do povědomí vývojářů.

Tereza J.
relevantní

Jakub Kraft • tým Mapy.cz

20.5.2021 v 17:51

relevantní
Dobrý den,

vývojáři takové věci sice nerozhodují a toto není vhodné místo pro náměty, nicméně nasměruji sem někoho z produktového týmu, aby si to přečetl. Za chválu děkujeme, snažíme se vždy Mapy zlepšovat, i když tedy nemohu nijak zaručit, že zrovna tyto návrhy budou realizovány.

PS: Pokud jde o bod 3, zkuste body odebírat pravým tlačítkem na bod v mapě a zvolením možnosti odebrat průjezdní bod. Akce ve sloupci (popelnice u bodu) totiž způsobují změny mapy, ale akce nad mapou ne, právě proto, aby se neměnila lidem pod rukama, když s ní pracují.

Nový dotaz

Přiložené přílohy

    Zbývá 12MB (z 12MB)

    Náměty na zlepšení

    Přiložené přílohy

      Zbývá 12MB (z 12MB)