Odhlášení z uživatelského účtu

Odhlášení z účtu je dostupné ve dvou fázích:

  • Odhlášení ze služby, kdy si služba stále pamatuje předchozí přihlášený účet. K tomuto účtu se lze jednodušeji opět přihlásit.
  • Následná volba zapomenutí předchozího přihlášeného účtu, který si již služba nebude nadále pamatovat.
 

Odhlášení ze služby

  • Jakmile jste na službě přihlášeni, vidíte medailonek s ikonkou, kterou jste si zvolili v nastavení svého účtu, případně zástupnou ikonkou s iniciály vaší e-mailové adresy.

 
  • Po kliknutí na ikonku medailonu se zobrazí nabídka, ve které zvolte možnost Odhlásit se.

 
  • Nyní jste ze služby již odhlášení.
 
  • Po odhlášení se na službě zobrazuje znovu medailonek s ikonkou nebo iniciály. Služba si pouze pamatuje předchozí použitý přihlášený účet.
  • Zároveň se však v medailonku zobrazuje i volba Přihlásit se pro možnost nového přihlášení.

 
Po odhlášení jsou nadále zpracovávány údaje a data, na základě kterých je zobrazován personalizovaný obsah.
Zpracovávání těchto údajů lze ukončit Zapomenutím uživatele nebo vyjádřením nesouhlasu v nastavení Profilu.
 
 

Zapomenutí předchozího přihlášeného účtu

  • Pokud jste již na službě byli dříve přihlášeni, zobrazuje se medailonek s ikonkou účtu nebo zástupnou ikonkou s iniciály e-mailové adresy.

 
  • Po kliknutí na ikonku medailonu se zobrazí nabídka, ve které je možné se znovu přihlásit jako dříve přihlášený uživatel, tedy Přihlásit se jako...
  • Pro úplné zapomenutí dříve přihlášeného účtu zvolte možnost Zapomenout uživatele.

 
  • Po této volbě si již služba nepamatuje dříve použitý účet a zobrazuje se znovu pouze samotná nabídka Přihlásit.



Pomohl Vám tento článek? Ne

Kontaktujte nás