Google Chrome


Funkce anonymního prohlížení je v prohlížeči Google Chrome nazvána "Anonymní okno" a aktivujete ji tímto způsobem:

 

  • Spusťte prohlížeč, v pravé horní části prohlížeče klikněte na ikonku a z menu vyberte "Nové anonymní okno"

 

  • Otevře se nové okno prohlížeče již v anonymním režimu a s vysvětlujícími popisky

 

  • Anonymní okno je vždy označeno v levém horním rohu obrázkem anonymního režimu

 

  • Režim Anonymního okna ukončíte zavřením tohoto okna prohlížeče

V anonymním režimu je možné mít spuštěnou pouze jedno okno prohlížeče. V jednu chvíli tedy můžete být přihlášení v jednom prohlížeči pouze ke dvě různým účtům na Seznamu.

 

Ukončením anonymního režimu prohlížení se veškeré dočasně zapamatované informace o přihlášení odstraní. Z tohoto důvodu není možné využít při anonymním prohlížení např. funkci trvalého přihlášení ke schránce!

 

Pomohl Vám tento článek? Ne

Kontaktujte nás