Fórum nápovědy

Seznam

Pohled z ulice do zahrady

jakub szotkowski

10.1.2019 v 18:25

Eticke by bylo oznamit nahravani soukro.eho majetku predem, ppokud je to vubec legalni. Naplanoval bych si uklid zahrady drive nez to nafotite a zverejnite celemu svetu!! Etika neexistuje? Neuklizite si doma prekdyz maji prijit hoste?... Kam ten svet speje :(

Jana Helpdesk • Moderátor

14.2.2019 v 17:18

Dobrý den,

lituji, že jsme Vám vyfocením objektu způsobili takové komplikace. Bohužel není možné žádat od každého majitele objektu předem souhlas, realizace služby Panorama by byla v takovém případě zcela nemožná, protože se jedná o miliony majitelů nemovitostí. Focení probíhá najednou, celé ulice, případně obce. Opět není reálné se vracet na samá místa a aktualizovat Panoramu o jednotlivé budovy. Technologie, jak jsou snímky foceny a pak skládány ve výsledný obraz, toto neumožňuje.

Proces je tedy rekurzivní. Pokud na Mapy.cz podáte hlášení přes funkci "Nahlásit chybu", můžeme konkrétní objekt zamazat v Panoramě, aby nebyl vidět.

Děkujeme za pochopení.

Pěkný den, Jana

jakub szotkowski

15.2.2019 v 16:07

Dobry den, dekuji za odpoved.
Stejne se mi to nelibi. Ikdyz muze byt tato sluzba prinosem, muze byt i zneuzitelna. Nafocenim zahradkarskych a chatovych oblasti, odkud vetsina majitelu na konci leta odjede, davate navic prostor vykradacum chatek a domku, kteri si takto muzou z pohodli domova prozkoumat teren, kudy se da nepozorovane prijit/ uniknout, kam se schovat atd. Rika se, ze napomahani zlocinu je take zlocin. Zahradkari a rekreanti nestaveji zdi, takze z panoramatickeho pohledu je videt vse co se na okolnich pozemcich nachazi. Ochrana osobnich udaju toto neresi? Pokud neni mozne informovat obyvatele jednotlive, kdo dava svoleni, obec?

jakub szotkowski

22.2.2019 v 9:02

Chapete co tim chci rici... Kdyz koukate cizimi cloveku do zahrady, fotite to a pak zverejnujete celemu svetu, je to jako by jste koukali cizimu cloveku do telefonu nebo pocitace a zverejnovali to celemu svetu, od toho jsou zakony aby se to nedelalo. Sdilet veskere informace se vsemi to je nejaky zvlastni trend dnesni doby. Mozna z duvodu aby sem tam uniklo i nejake zajimave know how, ktere neni patentovane, dalo by se ho ukrast a na kterem by se dalo vydelat spoustu penez?
Pokud chcete nabidnout sluzbu, muzeme se domluvit, vymodeluji nasi obec ve 3D, budovy pouze schematicky, vcetne oploceni a stromu a kdo by mel opravdu zajem mit realistickou podobu sveho domu. Tak za priplatek rad udelam ;) ... Veskere nabidky posilejte na lrd.jamez@seznam.cz ...dekuji :D

Pleskotar Míra

25.2.2019 v 17:48

jakub szotkowski: vy máte dost! :-D

jakub szotkowski

27.2.2019 v 18:12

Pleskotar: ceho bych mel mit dost?? Chci resit problem s narusovanim soukromi a privydelat si zaroven nejakou tu kacku.. internet je i muj, platim mesicni poplatky, tak snad mam nejake prava ...?

jakub szotkowski

28.2.2019 v 8:49

A nerikejte mi, ze si taky nechranite sve soukromi....
Josef Potmesil alias Jana Helpdesk
nebo
Helena Sramkova alias Pleskotar
Svou adresu bydliste mi taky nesdelite a chcete abych Vam sdelil tu moji...
Krasny den preji ;)

Jana Helpdesk • Moderátor

6.3.2019 v 12:56

Dobrý den,

děkujeme za Vaše podněty. Samozřejmě chápeme, že si každý má zájem chránit své soukromí, proto je služba přizpůsobena tak, aby měl každý možnost nahlásit, že si nepřeje mít svůj majetek v Panoramě a kolegové jej odstraní. Otázka problematiky ochrany soukromí je komplexní a zde na fóru Vám na ni ani neumím odpovědět, toto je spíše na někoho s právním vzděláním. Současná právní úprava poskytování takové služby povoluje, to, zda je již tato legislativa řešena správně bude určitě věc názoru.

Pěkný den, Jana

jakub szotkowski

7.3.2019 v 12:48

Dobry den

Na tuto odpoved nemam namitky, dekuji

S pozdravem
Jakub

Nový dotaz

Přiložené přílohy

    Zbývá 12MB (z 12MB)

    Pohled z ulice do zahrady

    Přiložené přílohy

      Zbývá 12MB (z 12MB)