Dobry den, ráda zaplatím premium mapy, ale kartu nikam nahrávat nechci.Stačilo by mít možnost okamžité platby bez zkušebního období.Tím by odpadla povinnost nahrávat NĚKAM kartu, kterou by případně někdo mohl zneužít.Díky
Dobrý den, před měsícem jsem měla stejný dotaz a údajně se na tom pracuje. Snad to stihnou co nejdříve, protože už začíná sezona "cárání" po světě. :-)
Myslím že o variantě zaplatit Premium Mapy.cz přímo z účtu se nikdy nemluvilo (nenašel jsem o tom žádné informace). Řešilo se jen, kromě platby přímo v mobilu, možnost platit také přes web. To už ale pár dní na webu Mapy.cz je funkční ale tam je v podstatě také pouze platba kartou, takže ani zde se nevyhnete tomu zadávat kartu, pokud z toho máte obavy.
Jan Buriánek
11.3.2025 v 11:40
Souhlas s Honzou Kuchařem, také se obávám, že to jinak nepůjde. Problém je v tom, že se jedná o předplatné, tedy ty peníze se budou strhávat 1x ročně automaticky. A k tomu musí být dostupná automatická platební možnost (inkaso). Aby to šlo platit třeba příkazem, to by museli v mapách udržovat další variantu, tedy vyzvat uživatele třeba nějaký čas předem, aby zaplatil, jinak mu premium končí. A pokud vím, tak jsem taky nic takového nezaznamenal, že by to chystali.
Jan Fiala
včera 11:30
K platbám na e-shopech používám jednorázovou virtuální platební kartu.