Fórum nápovědy

Seznam

Nelze přihlásit v aplikaci Mapy.cz

Vít Včeliš

7.2.2025 v 9:56

Dobrý den,
Už několik týdnů se nemůžu přihlásit v aplikaci mapy cz ke svému účtu. Před aktualizací jsem byl pořád přihlášený. Po aktualizaci to po mě chce znovu přihlásit. Email i heslo mám v pořádku. Na PC a webových stránkách funguje bez problémů. Ale na mobilu v apce po zadání e-mailu a hesla, mi zčerná aplikace a nepokračuje dál. Je to nepříjemné, protože mám v mapy.cz uloženo spoustu míst a adresu a v navigaci se k nim nedostanu, když nejsem přihlášený.
Poradíte?
Odinstalování a znovu nainstalání jsem zkoušel x-krát.
Děkuji předem za radu.

Jan Buriánek

7.2.2025 v 10:18

Zkoušel jste to v jiném mobilu? Pokud to v jiném půjde, je zakopaný pes v tom vašem mobilu. Odinstalace nemusí pomoct, protože v mobilu zůstávají pozůstatky vašich nastavení.
Zkuste místo odinstalace jít do nastavení > aplikace
tam najít Mapy.cz, pak by tam mělo být úložiště a pod ním vymazat data a vymazat paměť.
Vymažte oboje. Obsahu vašeho účtu se to netýká, jsou to jen data stažená do mobilu a vaše nastavení appky.
Budete se muset znovu přihlásit do appky a znovu stáhnout offline mapy apod.
Prostě po tomto vymazání se to většinou chová jako čistá instalace.
(popis je pro Android)
Jo a ještě doplním, jakou máte verzi Android? Některé starší už nejsou podporované.

Vít Včeliš

7.2.2025 v 13:44

Děkuji. Zkusil jsem. Dokonce jsem i povolil cookies třetích stran, ale situace je pořád stejná.
Zadám nick (email) + heslo a zůstane jen prázdná obrazovka, nikam se to neposune dál.
Do emailu se s tím heslem přihlašuji denně, není možné, aby to bylo chybou zadání emailu a hesla.

Jan Buriánek reagoval na příspěvek od Vít Včeliš

7.2.2025 v 16:49

Tady už nevím.
Chce to vyzkoušet na jiném mobilu. Nejspíš to tam půjde a pak to nebude souviset s účtem a přihlašováním k němu.
Ideálně na jiném mobilu stejného typu, má-li ho třeba ještě někdo v rodině.
A v tom případě už může pomoct asi jen převod mobilu do továrního nastavení...
Ale nemusí.

Nový dotaz

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)

Nelze přihlásit v aplikaci Mapy.cz

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)