Jan Poruba
2.12.2024 v 16:43
Ode dneška nelze přes web přidat poznámku k aktivitě? Ještě včera jsem ji normálně přidal a editoval. Dnes to již nelze a nelze dokonce ani editovat mé dřívější poznámky k aktivitám… Zůstala jen možnost upravit její typ, název a "dojem".
To má být jedna ze "zbrusu nových funkcí" pro majitele Premium? Pokud vím, tak přidávání poznámky tu bylo dávno a vy jste ho tedy nyní ODEBRALI z neplacené verze, ne že se jedná o novou funkci – myslím tedy možnost přidávat poznámku k AKTIVITĚ. Jak to bylo s možností přidání "k uloženým místům i trasám", jak píšete na stránce "Co je Mapy.cz Premium a jak si ho koupím?", nevím (možná tím myslíte to samé, ale nenazýváte to přesně – aktivita, uložené místo a trasa jsou z mého pohledu rozdílné věci a já poznámky přidával vždy jen k aktivitě).
Pořízení Mapy.cz Premium jde ale jen prostřednictvím aplikace, ne přes přihlášení na mapy.cz na webu, že? Jenže já používám telefon s Android 7… Tím jste mě vyšachovali z Premia, do kterého bych šel. A přes web nyní nemám možnost úprav ani starších poznámek (a to nemluvím o tom, že jste před nějakou dobou potichu "ořezali" poznámky na max. 2000 znaků, aniž byste předem zkontrolovali, zda se v databázi nevyskytují nějaké delší a jejich autory třeba upozornili předem). Takový vývoj jsem tedy nečekal :(
Co všecho ještě zmizí v rámci přesunu do Premium? Na to jste možná měli upozornit.
Volám po možnosti pořídit si Premium také přes web (po přihlášení).