Fórum nápovědy

Seznam

Kdy budu mít premiové mapy

Jan Poruba

2.12.2024 v 16:43

Ode dneška nelze přes web přidat poznámku k aktivitě? Ještě včera jsem ji normálně přidal a editoval. Dnes to již nelze a nelze dokonce ani editovat mé dřívější poznámky k aktivitám… Zůstala jen možnost upravit její typ, název a "dojem".
To má být jedna ze "zbrusu nových funkcí" pro majitele Premium? Pokud vím, tak přidávání poznámky tu bylo dávno a vy jste ho tedy nyní ODEBRALI z neplacené verze, ne že se jedná o novou funkci – myslím tedy možnost přidávat poznámku k AKTIVITĚ. Jak to bylo s možností přidání "k uloženým místům i trasám", jak píšete na stránce "Co je Mapy.cz Premium a jak si ho koupím?", nevím (možná tím myslíte to samé, ale nenazýváte to přesně – aktivita, uložené místo a trasa jsou z mého pohledu rozdílné věci a já poznámky přidával vždy jen k aktivitě).

Pořízení Mapy.cz Premium jde ale jen prostřednictvím aplikace, ne přes přihlášení na mapy.cz na webu, že? Jenže já používám telefon s Android 7… Tím jste mě vyšachovali z Premia, do kterého bych šel. A přes web nyní nemám možnost úprav ani starších poznámek (a to nemluvím o tom, že jste před nějakou dobou potichu "ořezali" poznámky na max. 2000 znaků, aniž byste předem zkontrolovali, zda se v databázi nevyskytují nějaké delší a jejich autory třeba upozornili předem). Takový vývoj jsem tedy nečekal :(

Co všecho ještě zmizí v rámci přesunu do Premium? Na to jste možná měli upozornit.

Volám po možnosti pořídit si Premium také přes web (po přihlášení).
relevantní

Nový dotaz

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)

Kdy budu mít premiové mapy

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)