Fórum nápovědy

Seznam

Zájem získat Přihlášení přes Seznam na můj blog

Jiří Hanzelka

29.5.2024 v 20:31

Mám zájem umístit tlačítko Přihlášení přes seznam na můj blog který je v Java scriptu. Jde o blog který mám u Googlu tedy blogspot. Jde mi o vytvoření tlačítka pro přihlášení přes seznam a ve vaší dokumentaci uvádíte : Ano, tlačítko lze integrovat na kterékoliv místo stránky pomocí běžného zkráceného kódu (shortcode), nebo pomocí PHP. Což mne zajímá ale postrádám daný shortcode pro Javascript abych toto byl schopen učinit. Také mne zajímá zdali toto mohu provést pomocí reklamy Seznamu díky.

Ondřej Žára • Webmaster Guru

3.6.2024 v 12:44

Dobry den,

Prihlaseni pres Seznam je nezbytne provozovat ve spolupraci se serverovym kodem. Soucasti procesu Prihlaseni je totiz mj. posilani tzv "client_secret", coz je hodnota, ktera by pro kazdou aplikaci mela zustat neverejna, ulozena na serveru -- tj. nechceme, aby se dostala do prohlizece/JavaScriptu.

Ondřej Žára • Webmaster Guru reagoval na příspěvek od Ondřej Žára

3.6.2024 v 12:45

Samotne tlacitko je pak pouze otazka jednoho HTML prvku (odkazu, vedouciho na prihlasovaci stranku Seznamu). K nemu neni zapotrebi zadny JavaScript.

Jiří Hanzelka

3.6.2024 v 19:16

Napadla mne možnost, že přihlášení by mohlo fungovat přes A href link vedoucí na js odkaz uvedený v dokumentaci Rest Api. Nevím jestli je možné k takovému přihlášení využít např. reklamy nebo jiného kodu. Asi jediná cesta je způsob který popisujete pro Wordpress tool dokumentaci.

Libusebendova 61

4.6.2024 v 5:39

UA:Mozilla/5.0 (Linux; Android 10; K) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/125.0.0.0 Mobile Safari/537.36

Ondřej Žára • Webmaster Guru reagoval na příspěvek od Jiří Hanzelka

10.6.2024 v 13:05

Samotne prihlaseni je skutecne obycejny odkaz realizovany znackou <a>. Ale pokud od Seznamu nasledne chcete ziskat informaci o prihlasenem uzivateli (coz chcete), musite mit serverovou stranu se serverovym kodem.

Milena HÜBSCHEROVA

27.11.2024 v 17:10

Nemůžu se přihlásit na seznam ani když pošlou SMS kód

Milena HÜBSCHEROVA

27.11.2024 v 17:10

Nemůžu se přihlásit na seznam ani když pošlou SMS kód

Bosko Vladimir 3

4.12.2024 v 12:29

Zdravím mam dotaz zapomněl jsem heslo k emailu když chci změnit heslo ta tam mam staré telefoní číslo dokázaloby se s tím něco dělat ??

Nový dotaz

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)

Zájem získat Přihlášení přes Seznam na můj blog

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)