Prosím o pomoc a radu, při připojení k AA cca po 5 až 10 minutách se mapy seknou, resp. prestanou se hybat, musim "neco udelat" a jako je "probudit". Zrejme to del la telefon, ze aplikaci po nejake dobe shodi do pozadi. Hlas ale asi stale mluvi, obraz ale nejede. Nastavil jsem uz vse mozne i nemozne a nic. Pritom v telefonu bez pripojeni k AA jedou mapy pořád a bez potizi.
Mám nyní stejný problém v novém Ford Kuga (2019) 06/2024. Mapy mám verzi 9.54.0 (9540002). Děkuji.
Jakub Faifer
• tým Mapy.cz
9.10.2024 v 10:33
Zdravíme, nově je možnost si zapnout určování polohy pro aplikaci trvale, což by mohlo některé neduhy AA potlačit, dejte případně vědět zda to pomohlo. Děkujeme
Jak na to: Může také pomoci nastavit v Nastavení oprávnění GPS pro aplikaci Mapy.cz - přístup k GPS "trvale, povolit vždy".
Dobrý den, mně po mnoha jiných marných pokusech pomohlo zakázat aplikaci AA přístup k poloze a Mapy.cz jedou jak po másle!!! Luděk Š.
Alma
18.2.2025 v 12:13
Dobrý den, bojuji dlouhodobě s podobným problémem. Škoda Kamiq a Motorola G60. Po spuštění vše funguje, ale po chvíli mi začne vypadávat informace o rychlosti a vše se začne sekat, cca po 10 sekundách to opět naskočí jak má a tak se to pořád opakuje. Udělil jsem všechny možné oprávnění jak v AA tak mapách, ale bez výsledku. Mám vypozorováno, že pokud jen zmáčku tl. na telefonu a ani nemusím odemykat tak to začne fungovat správně do doby než zas displej zhasne. Podle mne to nějak blokuje telefon, ale zajímé je že i když telefon se zamkne a zhasne tak v těch intervalech i při zamklém telefonu navigace ožije a chvíli funguje bez jakéhokoliv ručního zásahu. Nemá někdo tip jak na to? Případně by mě stačila nějaká App. která nemusí nic dělat jen nenechá telefon uspat. Zajímavé, že pokud jedu na Waze nebo Sygic tak tam to nedělá.