Fórum nápovědy

Seznam

Podsložky v Moje mapy

Petr Havel

7.9.2021 v 21:39

Dobrý den,

prosím o přidání funkce vytváření podložek a možnosti přesunu složek do podsložek.
Začínají přibývat trasy a složky a současný systém jedné úrovně složek je neudržitelný.

Předem děkuji.
Petr H.

Jan Buriánek

8.9.2021 v 9:03

Dobrý den,
přidávám se se stejným přáním.

Jakub Faifer • tým Mapy.cz

8.9.2021 v 18:29

Cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly :-) Díky za podnět, zvážíme..

Jan Buriánek

10.9.2021 v 15:37

Dobrý den,
no na to musím reagovat... Předně děkuji za přijetí námětu. To to ještě nikoho u vás nenapadlo? :)
Tak to zase nenapadlo mě... Už na něco takového čekám dlouho... Asi programátoři nemají čas tolik jezdit na kole a/nebo chodit na tůry a plánovat to, a nahrávat si trasy stopařem, a vytvářet si body s poznámkami, takže při testování, jak se to chová, zřejmě nepracují s větším množstvím dat.
Mě to za těch několik let používání narostlo už na 43 složek. Mimochodem zde patří poděkování celému týmu, že vůbec něco tak použitelného, jako plánování, složky, stopař a pod vůbec existuje. Skvělé.
Ale těch 43 složek je schovaných kdesi dole pod monitorem, hluboko pod stolem, asi až někde ve sklepě... Na monitoru je vidět tak 7-8složek. A to se zde nechci rozepisovat o tom, co je to za nervák mít pak v nějaké otevřené složce několik desítek tras, bodů, plánů - a taky pěkně někde dole pod zemí mimo monitor. A když už se k nim dolistuju a kliknu třeba na bod, mapa se "pěkně" vycentruje, veškerý mapový přehled zmizí a položky se odlistují na začátek. Takže sice vidím detail kolem bodu, ale to je asi tak vše. Pak tedy znovu roluju kolečkem, abych toho viděl víc na mapě a pak znovu roluju kolečkem v seznamu ve složce, a hledám a hledám, kde jsem to předtím byl, abych si mohl "prohlédnout" další bod.
Tak asi tak. Podsložky by to docela řešily. Děkuji.

Fneh

14.10.2021 v 9:12

Přidávám další hlas. Mapy používám na plánování všech akcí a dovolených a do některých složek se vracím opakovaně. S tím, jak složky přibývají, je to už nepřehledné. Podsložky (aspoň 1 úroveň) vč. možnosti přesunu by byly super.

Pavel Pechman reagoval na příspěvek od Jan Buriánek

18.10.2021 v 21:40

To, že se mapy.cz ve webovém prohlížeči při přepínání mezi složkami neustále odzoomovávají a při volbě konkrétního bodu naopak přizoomovávají je naprosté psycho. Opravdu by mě zajímalo, jak probíhá uživatelské testování, protože komu tohle může vyhovovat.... Řeším to přes více paralelně otevřených oken, protože jinak se to nedá. V porovnání s jinými aplikacemi je používání mapy.cz klikací apokalypsa, něco jako uklikal se k smrti při plánování trasy na mapy.cz... Nemluvě o tom, že se pak při projíždění trasy ty body neukazují, jak jsou v mapách značené, např. jako kostel, ale jako obyčejný průjezdní bod. Prý se na tom dělá. Ale bohužel nikdo jiný nemá takový turistický detail...

Jan Buriánek reagoval na příspěvek od Pavel Pechman

19.10.2021 v 10:23

Přesně. Těch více oken(karet) používám taky, páč to jinak nejde. Souhlas. Čím více bude takových to reakcí, tím spíše to na Mapách upraví.

Vladimir Wojnar

19.5.2024 v 14:01

Dobrý den,

toto zbožné přání už je tady nějakou dobu, ale bohužel asi zůstalo jen u toho přání...
Rozhodně se přimlouvám za poptávanou funkcionalitu, více úrovní složek a podsložek by rozhodně přišlo vhod. Věřím tomu, že více z nás by ocenilo členění typu např. složka Česko a v ní podsložky typu Kolo, Turistika, Běžky apod. A pokud by se tyto složky pak mohly přesouvat ve struktuře, byl by to úplný luxus!

Jinak velké díky všem, kteří se podílejí na vývoji a správě funkcionalit v Mapy.cz, včetně mobilní aplikace! Kam se hrabou jiní poskytovatelé mapových služeb... ;-)

Jakub • Mapy.cz reagoval na příspěvek od Vladimir Wojnar

21.5.2024 v 12:14

Dobrý den, máme v seznamu, v tuto chvíli bohužel máme ale jiné priority. Připravujeme ale možnost vložení poznámky k Vašemu uživatelskému obsahu.

Hologos Hologos reagoval na příspěvek od Jakub

18.12.2024 v 11:08

Také se přimlouvám za podsložky. Máte nějaký kanál, kam můžou psát majitelé premium své podměty?

Driver Sti

dnes 0:59

Podsložky pořád scházejí.... Nešlo by s tím něco udělat? Není třeba moc úrovní vnoření. Stačí aspoň jedna... Nebo raději dvě.......Nebo více........ No jsem nenáročnej. stačí možnost jedné vnořené úrovně. Děkuji za fčecki. Pokud by to bylo jen v placené variantě map tak taky beru.

Nový dotaz

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)

Podsložky v Moje mapy

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)