Fórum nápovědy

Seznam

plánování trasy

Václav Náměstek

3.1.2020 v 11:41

Dobrý den, zajímal by mě Váš postoj k vylepšení funkce plánování trasy o možnost vložit větší množství adres najednou. Například ze souboru xls. Narazil jsem na to v zahraniční aplikaci, která využívá google maps. Vaše by ovšem v našich podmínkách a díky některým, již existujícím, vylepšením zřejmě fungovaly lépe. vnamestek

Jana Helpdesk • Moderátor

9.1.2020 v 13:50

relevantní
Dobrý den,

jde jistě o dobrý námět, děkujeme za něj, zatím se bohužel podpora importu více průjezdních bodů najednou neplánuje. Pokud byste si chtěli takovou aplikaci vytvořit, eventuálně byste mohli pro vývoj použít Mapy.cz, mají dostupné API pro vývoj – více najdete na http://api.mapy.cz

Přeji pěkný den,
Jana

Jan Heča

2.2.2020 v 0:33

Dobrý den,

všiml jsem si už odpovědi, že o výše uvedené funkci prozatím neuvažujete. Přesto bych Vás chtěl přesvědčit, že by to bylo vhodné, i kdyby to mělo být zpoplatněné.
Aplikaci Mapy.cz používá v mobilním zařízení valná většina kurýrů, protože čísla popisné jsou v ní nejblíže realitě. Také práce/obsluha a padání je v normě. Funkcí, kdy by se z xls souboru s názvy obcí+ulic+č.p.+psč, naplánovala trasa, by jste jim takto ušetřili 20-40min (dle počtu adres/balíků) denně. To je jen samozřejmě základní pomoc, na které by se dalo více pracovat (např. zobrazení fotky domů při příjezdu, protože lidé č.p. nemívají, zobrazení ikonou, jestli se jedná o RD či bytovku - řeší zda volat dopředu a nečekat na seběhnutí z 8.patra či stačí zvonit na RD).
Kurýrů jsou v ČR tisíce a určitě jejich počty nebudou klesat.
Nebo nějaký sólo vývojář?

Jakub Faifer • tým Mapy.cz

3.2.2020 v 13:44

relevantní
Dobrý den, to co popisujete je opravdu již dedikované řešení pro profi použití. Jistě by pro to šlo využít naše API, ale my se do toho pouštět nebudeme. Díky

Nový dotaz

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)

plánování trasy

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)