Fórum nápovědy

Seznam

Ukončena podpora Android 7.0 a nižší, iOS 15 a Win Phone

Jakub Faifer • tým Mapy.cz

3.4.2020 v 13:17

Od 1.4. je ukočena podpora starších verzí aplikací Mapy.cz pro následjící starší operační systémy.

Důvodem ukončení je nepodpora protokolu TLS 1.1 pro zabezpečenou komunikaci na internetu. Minimem je nově protokol TLS 1.2 a nově podporujeme TLS 1.3.

Tímto krokem pokračujeme v úsilí zajistit vždy maximální bezpečí uživatelů služeb Seznam.cz. Používáte-li starší operační systém nebo některé starší programy, můžete se v důsledku vypnutí zastaralé verze TLS 1.1 setkat s níže popsanými komplikacemi.

Android:
Všechny verze aplikace až do verze 6.14.4. včetně, které jsou provozovány na Androidu 4.4. a nižší mohou vykazovat různé potíže při používání. Není již podporováno přihlášení, stahování offline, zobrazení online map, zobrazení leteckých map, aktualizace offline dat, aktulizace aplikace, případně další..

Řešení: přechod na zařízení s Android 5.0 a vyšší

iOS:
Všechny verze aplikace až do verze 4.x včetně, které jsou provozovány na iOS 10 a nižší a mohou vyzkazovat různé potíže při používání.

Řešení: přechod na zařízení s iOS 11 a vyšší

Windows Phone:
Vzhledem ke konci podpory Windows Phone aplikací ze strany Microsoftu, již aplikace nejsou dále rozvíjeny a aktualizovány a mohou vyzkazovat různé potíže při používání.

Řešení: přechod na zařízení s Android či iOS.

Děkujeme za pochopení a omlouváme se za komplikace.
relevantní

Nový dotaz

Přiložené přílohy

    Zbývá 12MB (z 12MB)

    Ukončena podpora Android 7.0 a nižší, iOS 15 a Win Phone

    Přiložené přílohy

      Zbývá 12MB (z 12MB)