Fórum nápovědy

Seznam

Problém se přihlašováním

Petrklusacek 1

5.2.2023 v 1:41

Dobrý den,
Vzpomněl jsem si na svůj první emailový účet tady na seznamu (2005peta@seznam.cz) a rád bych se chtěl podívat co v něm mám i z nostalgického z hlediska. Svůj Email si tedy pamatuji, ale problém spočívá v tom, že si nepamatuji už své heslo, vím, že jsem si ho několikrát měnil pamatuji si své zastaralé původní hesla. Tak zkusím obnovit heslo problém je, že Seznam mi hodí kontrolní otázku při registraci, kterou jsem si tam nastavoval.
Má první otázka začíná ,,Rodné příjmení mé Matky" což jako syn bez obav si pamatuji tady zmíním, že to je Kolářová. Zadávám tam tudíž správné rodné příjmení své matky.
Další druhá otázka spočívá ,,Datum narození při registraci" tady nastává problém, a to že číslo si už po té dlouhé době si bohužel nepamatuji. Řešil jsem to i s Online podporou tam mi řekli, že vidí, že Emailový účet je už dlouho neaktivní a, že ať zkusím několik pokusů a, že mi bohužel víc nemohou pomoc.

Prosím vás o navrácení plného přístupu na můj první Emailový účet pokud by to bylo i možné tak zda by se na ten email jednoduše nešel přidat sekundární ověřovací email, který píšu z tohohle (petrklusacek1@seznam.cz). Klidně bych to probral z novu s někým novým dopodrobna. Rád bych bych kdy by někdo z Teamu Seznam mě kontaktoval buď o domluvení termínu Online služby. Kde bych vám mohl dokázat dopodrobna detaily účtu, že jsem pravým vlastníkem tohoto účtu. Také mohu dodat mám přes tento emailový účet propojen Google účet a tudíž zároveň YouTube účet.


Děkuji,

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor

7.2.2023 v 18:19

relevantní
Dobrý den,

rozumím. V tomto případě je otázkou ovšem to, zda jste při registraci uváděl skutečně pravdivé údaje. Pokud ne, tak nyní samozřejmě pravdivé údaje pro obnovu nestačí. Aby došlo k zaslání odkazu pro obnovu hesla v případě kontrolní otázky, tak je třeba ve formuláři ZDE mít správně odpověď na otázku a rok narození, nebo jeden z těchto hlavních údajů + vzhled schránky a alespoň 6 emailových adres kam jste psal. Tedy i s chybnou odpovědí na otázku je možné kladné vyhodnocení formuláře. Pokud však je účet neaktivní, tak zde nebude žádný obsah a schránka bude prázdná. V takovém případě musí být 100% správně odpověď na otázku a rok narození.
Bohužel jiná forma obnovy hesla nebyla u účtu nastavena a účty jsou vedeny anonymně. Jinou formu obnovy hesla tedy nemáme, je mi líto.

Ivana

Šárka Formánková

19.2.2023 v 17:58

Již druhý den se nejde přihlásit do emailu,ale ani méně muži. Máte nějaký problém?

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Šárka Formánková

23.2.2023 v 12:30

relevantní
Dobrý den,

aktuálně neevidujeme žádné výpadky. Co přesně Vám to hlásí když se přihlašujete prosím?
Zkusila jste to případně v jiném prohlížeči?

Ivana

Eva Mužíkova

10.3.2023 v 20:11

dobry den manzel si zalozil emailovou adresu na webnode a kdyz dam na seznamu na prihlaseni emailovou adresu i heslem tak mi to pise ze je bud heslo nebo jmeno spatne

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Eva Mužíkova

14.3.2023 v 14:40

relevantní
Dobrý den,

nejsem si jistá, že Vám rozumím. Pokud má emailovou adresu u webnode, je třeba se přihlašovat někde u webnode. Pokud tím myslíte, že si koupil u webnode doménu a tu převedl k nám, tak je třeba si pod touto doménou vytvořit dané schránky.
Zde bude pravděpodobně lepší když se obrátíte na technickou podporu online ZDE v pracovní době 8:00 - 16:30 hod v pracovní dny nebo na čísle 234 694 430 a situaci popíšete. Kolegové se případně doptají na další informace.

Ivana

Václav Vopat

24.3.2023 v 18:54

Při přihlášení se zobrazí tabulka na přihl. a pak dlouho nic .až tak za minutu i více se objeví přihlásit . Já se přihlásím a nic se neděje. Žádné přihlášení se nekoná .Tabulka zmizí a mohu se přihlašovat znova donekonečna

r z reagoval na příspěvek od Václav Vopat

28.3.2023 v 0:16

Mám podobný problém s přihlášením na mobilu. Přihlásím se, za okamžik proběhne nějaké nové "načtení"stránky /to se děje i běžně při prohlížení/ a jsem samovolně odhlášen. Teď se to vylepšilo, že mi nejdou pustit Mapy. Jen "probliknou" a konec.

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor

29.3.2023 v 11:05

relevantní
Dobrý den,

podle popisu to vypadá, že buď nemáte povolené v prohlížeči cookies (ty jsou potřeba, aby email fungoval) a nebo chybně uložené a bylo by třeba je promazat. Doporučuji si v tabulce ZDE najít prohlížeč, který požíváte a nejprve zkontrolovat zda máte cookies povolené a poté je promazat.

Ivana

r z reagoval na příspěvek od Ivana 2 Helpdesk

29.3.2023 v 16:48

relevantní
Díky, zatím to zabralo a funguje to. Děkuji

Danielsisma

17.10.2023 v 8:33

Dobrý den, mám problém s tím že jsem zapomněl svůj email ale heslo znám je nějaký způsob jak bych se na svůj email mohl dostat?

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Danielsisma

19.10.2023 v 13:48

relevantní
Dobrý den,

v tomto případě by bylo nejlepší vzpomenout si na osobu, které jste s tímto emailem posílal zprávu, a takto zjistit znění schránky. Možnost zjistit email na základě hesla není možné.

Ivana

Alena Měhýžová reagoval na příspěvek od Šárka Formánková

16.1.2024 v 21:30

MÁM STEJNÝ PROBLÉM S PŘIHLÁŠENÍM.NECHÁPU. Při přihlašování bylo vše vpořádku,tak proč se nemohu přihlásit.. Další problém mám s Emailem, nikde nenacházím, jak se mám orientovat.

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Alena Měhýžová

17.1.2024 v 17:21

relevantní
Dobrý den,

nyní Vám zcela nerozumím. Kam přesně se nemůžete přihlásit a co přesně Vám to hlásí?
Druhou polovinou dotazu myslíte orientaci v emailové schránce? Je něco konkrétního co nemůžete najít? přikládám odkaz, kde případně najdete nápovědu pro email ZDE a je tam popsáno nastavení schránky, práce se zprávami, adresářem apod.

Ivana

Kristiaan 20

20.1.2024 v 21:03

Dobrý den, Ukradli mi seznam účet

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Kristiaan 20

24.1.2024 v 13:16

relevantní
Dobrý den,

obnova hesla je možná pouze přes formulář ZDE, kde se zobrazí dostupné možnosti obnovy hesla po zadání předmětného emailu.
Pokud došlo ke změně ověřovacích údajů, tak můžete ještě zkusit kontaktovat technickou podporu online v sekci Email ZDE v pracovní době 8:00 - 16:30 hod v pracovní dny. Kolegové prověří, zda nebylo na nějaký z ověřených kontaktů zasláno veto pro obnovu hesla. V případě že ne, tak ovšem jiný způsob obnovy hesla možný není, je mi líto.

Ivana

Nový dotaz

Přiložené přílohy

    Zbývá 12MB (z 12MB)

    Problém se přihlašováním

    Přiložené přílohy

      Zbývá 12MB (z 12MB)