Fórum nápovědy

Seznam

Přihlášení přes sms na mobil dvakrát týdně?

Rudrak Kurzy

9.3.2022 v 20:52

Dobrý den,
mlčky jsem skousnul, že si Seznam.cz vymyslel ověřování přihlášeného uživatele pomocí telefonního čísla. Mlčky jsem skousnul, že jsem přesvědčil svoje dítě, aby mi posloužilo svým číslem mobilního telefonu a přijalo potvrzovací kód...
Co mi ale je silně proti mysli je skutečnost, že tuhle proceduru jsem podstoupil minulý týden a dnes se mi při přihlášení objevila znovu. To budete skutečně ověřovat dvakrát týdně?
Nezlobte se na mě, ale to je pitomost první třídy... Už jenom proto, že jsem s odchodem z práce vrátil firemní telefon a soukromý mobil jsem si nemínil pořizovat. A nemám náladu platit za mobil a jeho používání jen kvůli registraci na Seznam.cz.
Je to omyl, nebo projev pýchy, když lidi nutíte k tomu, aby si pořizovali za drahé peníze něco, co nechtějí?

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor

10.3.2022 v 12:55

relevantní
Dobrý den,

přiznám se, že z popisu mi není zcela jasné o co přesně by se mělo jednat. Můžete mi poslat screenshot toho co se Vám ukazuje když se přihlašujete a chce to po Vás telefon?
Případně se můžete obrátit i na kolegy online ZDE v pracovní době 8:00 - 16:30 hod v pracovní dny. Ti mohou účet rovnou prověřit, zda je vše v pořádku.

Ivana

V. Hanzl reagoval na příspěvek od Ivana 2 Helpdesk

12.4.2022 v 18:59

Dobrý den, prostě byste měli pochopit, že ne všichni si kvůli čemukoliv hodlají pořizovat nebo publikovat mobilní telefon. Ani já svoje mobilní číslo nedávám z ruky. Nevěřím že jej nezneužijete k reklamě. A na rozdíl od mailu, mobilní telefonní číslo je až příliš blízko "k tělu". Vyžadovat jej povinně je zvrhlost.

Růžena Žáková

18.9.2022 v 17:54

Jak má člověk změnit tel. č. které, zadával při přihlašování do Seznamu? (jediná možnost přihlášení) A které po letech už dááávno třeba mít nemusí??? Stane se, že zapomene heslo do Seznamu (stát se to může každému)🤷‍♀️ A už se nedá jak přihlásit... Měli by ste vymyslet systém a hlavně☝️NOVÝ formulář, aby mohl zadat přihlašovatel své t.č. NOVÉ. Ráda bych ZAS používala svůj původní mejlík, který sem měla moc let!!! Zamrzí to.

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Růžena Žáková

22.9.2022 v 22:29

relevantní
Dobrý den,

možností pro obnovu hesla je několik. Pokud jste si nastavila pouze jednu a nyní ověřeným kontaktem nedisponujete, tak je bohužel jedinou avriantou zkoušet hesla, která jste mohla nastavit a nebo telefonní číslo u operátora zkusit obnovit, je mi líto.

Ivana

Nový dotaz

Přiložené přílohy

    Zbývá 12MB (z 12MB)

    Přihlášení přes sms na mobil dvakrát týdně?

    Přiložené přílohy

      Zbývá 12MB (z 12MB)