Fórum nápovědy

Seznam

Trvalý ban na diskuze

Tomáš Lacuš

16.2.2021 v 12:13

Dobrý den, jak můžu zjistit, co jsem napsal, nebo proč mě byla zablokována účast v diskuzi? Podle smluvních podmínek jsem nic neporušil.

František Turek

17.2.2021 v 18:49

mužete poslat dotaz na diskuze@firma.seznam.cz sice nikomu neodepisujou ale máte alespon pocit že to rešíte :) jinak řečeno nedozvite se stejne jako my ostatní co se tu ptáme .... (kdyby ten email fungoval tak se tu logicky asi nikdo neptá) :D :D

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor

17.2.2021 v 20:01

relevantní
Dobrý den,

rozumím, v mnoha dalších vláknech na téma diskusí jsem již uváděla informaci, že fórum slouží hlavně k pomoci s technickými problémy, pro služby email.cz a mapy.cz, a administrátoři diskusí komunikují pouze přes email a to na adrese diskuze@firma.seznam.cz. Na fóru bohužel není nikdo, kdo by měl do administrace diskusí přístup, tedy Vám zde ani nikdo neodpoví na otázky typu "za co jste mě zablokovali", je mi líto.

Zároveň doporučuji projít smluvní podmínky a zejména pak přílohu úplně dole ZDE. Většina blokací bude způsobena špatně nastaveným jménem, profilovou fotografií nebo tím, že příspěvek není k tématu.

Ivana

Bart Slezsko

18.2.2021 v 18:37

Dobrý den mám stejný problém. Nebylo to poprvé, co jsem byl bloknut na jeden den aniž bych odpovídal vulgárně (nemám ve zvyku, jelikož si myslím, že jsem byl slušně vychován), rovněž nepřipojuji žádnou reklamu. Dnes hláška o trvalém zablokování. Rovněž se domnívám, že jsem neporušil žádná pravidla diskuze. V nápovědě nelze zjistit kde se obrátit k odblokování a za jaký text jsem byl natrvalo zablokován. Domnívám se, že je zde popírána svobodná demokratická diskuze.

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Bart Slezsko

20.2.2021 v 11:13

relevantní
Dobrý den,

pokud to bylo na tomto účtu, pak se obávám, že je to kvůli nastavenému jménu. Předpokládám, že v občanském průkaze jméno Bart Slezsko nemáte?
Nicméně zde informace o blokacích nemáme, mohu tedy jen hádat dle licenčních podmínek. Můžete se ale obrátit na kolegy na emailové adrese diskuze@firma.seznam.cz.

Ivana

Magda Forejtová reagoval na příspěvek od František Turek

21.2.2021 v 13:59

Tak jsem tam napsala, odpověď nečekám, ale aspoň jsem si- slušnými výrazy- ulevila. Nakonec, Novinky nejsou jediné, co se dá číst. (možná že funguje, ale asi se nikdo nenamáhá s odpovědí?)

Magda Forejtová reagoval na příspěvek od Bart Slezsko

21.2.2021 v 14:01

Svobodná diskuse? Ach jo, bejvávalo... taky nevím o tom, co z podmínek jsem mohla porušit- a trvalý ban. No, tak ať si celé Novinky někam strčí.

Magda Forejtová reagoval na příspěvek od Ivana 2 Helpdesk

21.2.2021 v 14:05

Přečetla jsem si podmínky, ale pořád nevím, co mohlo vadit. Mám místo jména mailovou adresu, ale pod tou mě Novinky přihlásily, uvedení jména jsem se nijak nebránila. No nic, svět s Novinkami nestojí a nepadá a na internetu je toho i bez nich dost.
Magdalena.Katka@seznam.cz

Ondřej Matějka

22.2.2021 v 1:41

Taky by mě zajímalo za co mě banujou, mam účet na seznamu snad 15 let, jméno mam reálný, fotku taky, nepsal jsem nic vulgárního a v posledních pár tejdnech už mam zase po druhý ban a netušim za co. Pokud mi někde ujelo ňáký slovo který vadí algoritmu tak jak se toho mam příště vyvarovat když napíšete prostě "porušil jste smluvní podmínky blebleble...." a nevim za co to je? Tohle fakt neni normální chování, nedivte se pak že vás lidi hejtujou.

František Turek reagoval na příspěvek od Ondřej Matějka

22.2.2021 v 7:44

Bohužel nikdo neví proč bany chodí je to spíše na základě neshodného nazoru s cenzorem s pravidly to nesouvisí minimum banu je udeleno za porušení pravidel. A vzhledem k nedovolatenosti nikde tak si muže cenzurujici človek chladit žáhu jak se mu zlíbí cele oddělení má udajně jeden email zadné číslo zadnou adresu .... proste vas slušne pošlou do zádele a ucpou pusu mrtvym emailem aby jste mel pocit že to mužete řešit :) ono dejte jeden emalovy kontakt a denne bezduvodne bloknete treva 600 lidi :D a pak si jeste stežujte že nestihate odepisovat :D mě teda odepisujou zatím jen čtvrt roku ale veřim že letos to stihnou :D aneb ----->>>> "situaci jiste prověří"

//

Pokud nechcete ban přište musíte psat nazor idealně souhlasící s článkem to by měla byt jistota. Jak vznesete pochybnost nebo jiny nazor tak letíte :) takže asi tak

Ondřej Matějka reagoval na příspěvek od František Turek

22.2.2021 v 15:01

A jak mam vědět jaký politický názory má místní cenzor? V pravidlech sehnamu to taky napsaný neni koho musim chválit aby mě nezabanovali. :-D

František Turek reagoval na příspěvek od Ondřej Matějka

23.2.2021 v 6:02

Je to podle článku vetšinou v jakém duchu je psany článek v tom duchu musíte odpovídat :D zjistil jsem to dlouhodobým pozorováním stalo mi to tak 20 jednodenních bannu ... jako jiny nazor neni 100%tní ban ale je to už velká šance na ban a mužete psat sebespisovnějš a taky nesmíte zminit že vam mizí prispěvky pod myší :D po tom co mi to u dvou komentu co jsem chtel odepsat napsalo "komentař neexistuje" (autor dostal asi ban) a napsal jsem ---"nemizi tu nejak prispevky?" --- tak za tuhle větu jsem dostal dokonce tyden :) takže asi tak . A koho chválit těžko rict nekdy jsem dostal ban za podporu jednoho politika podruhy za jeho "nepodporu" takže to je asi cenzor od cenzora :) idealní nevyčnívat ... momentalne si kroutim mesíc a taky jsem pravidla neporušil :D proste jsem asi byl na špatne strane barikady :) a to se vulgarním vyrazum utokum atp naprosto vyhejbám. Víceméne se tohle deje kuli utváření "správneho nazoru" když se udržuje v diskuzich jeden spravny nazor tak si lidi začnou myslet že ten nazor je převladající a tak se upravuje veřejné mínění. Jinak ten email zkuste no ja zatim poslal neco prez 3 emaily a čekam zatim 3 mesíce :) ale veřim že tenhle rok jeste odpoved přijde.

-Jinak s tim kontaktem na jiné odděleni ani bych se nedivil kdyby to delali kolegove z vedlejšího kanclu nebo možna dokonce ve stejnym :D ale to víte "jiné oddelení" :D :D

Jitka Zettlová reagoval na příspěvek od Ondřej Matějka

23.2.2021 v 13:20

já mám ban trvalý, také nevím za co :D Ale upřímně, vzhledem k počtu zabanovaných uživatelů, je to vizitka Seznamu... Nikoliv vaše. Jiné servery propojené s tímto, také nefungují. Informace dohledatelné dost těžko, určování co smíte, či nesmíte, je už pomalu normální, využívají dle mě toho, že jsou hlavním vyhledávacím bodem, každopádně jsou již delší dobu k smíchu spoustě lidí a nemyslím si, že toto neřešení a nejednání, nebo mnohdy i ignorace, v budoucnu bude zapomenuto, já už našla jiný hlavní bod vyhledávání a to díky lidem, kteří mají totu zkušenost tady.. pohledejte :) Není třeba mít vůbec seznam v záložce, nebo kdekoliv jinde, právě jsem si našla možnost a chtěla se ještě jednou kouknout, zda najdu nějaké odpovědi, a je to pořád stejné :) Tímto je pro mě vyřešené a seznamu dám mile ráda pozdrav, ať mi tedy vlezou na hrb :D Hezký den :)

Jan Kolovrat

23.2.2021 v 18:32

Zajímalo by mě, čím jsem se provinil, že mám toto: Váš účet je trvale zablokován za porušování smluvních podmínek. Vždy se snažím psát na veřejných diskuzích slušně a už vůbec nepodněcuji k nenávisti když se mi něco nelíbí. O reklamách ani nemluvím. Možná je to nedorozumnění, protože nedávno býl můj email napaden a za mě nevědomky někdo za mě napsal na diskuzi. Rád bych tento problém vyřešil. JK

František Turek reagoval na příspěvek od Jan Kolovrat

24.2.2021 v 5:42

To nevyrešíte :D odpovědní časy na emailu jsou z řádech nekolika mesícu ale zkuste to.... za mě je lehčí si založit novy učet a mít jich alespon 6 v záloze kuli pravidelnym banum za neschváleny názor

B Gregoro

24.2.2021 v 14:03

Proč jste mě natrvalo zablokovali v diskuzích? Nevím, co jsem porušila.

B Gregoro reagoval na příspěvek od Magda Forejtová

24.2.2021 v 14:06

Mám stejnou zkušenost

František Turek reagoval na příspěvek od B Gregoro

25.2.2021 v 5:10

pry banuji i za "nepravé jmeno" :D

Petr Krafčik reagoval na příspěvek od Ivana 2 Helpdesk

25.2.2021 v 14:09

Milá Ivanko 2 Helpdesk fascinuje mne Váš zájem na dodržování licenčních podmínek, ale takto někoho odstřelit aniž by byla možná oprava se málokde vidí.

Petr Krafčik reagoval na příspěvek od František Turek

25.2.2021 v 14:10

no jo, ale když dáte nový email, vše dáte správně, tak i tak opět blokace, takže nemáte žádnou šanci vše napravit, opravit

Petr Krafčik reagoval na příspěvek od František Turek

25.2.2021 v 14:11

zkoušel jsem, dal jsem vše, jak má být - píše zablokováno, samozřejmě fotku člověk snad dávat nemusí

Nový dotaz

Přiložené přílohy

    Zbývá 12MB (z 12MB)

    Trvalý ban na diskuze

    Přiložené přílohy

      Zbývá 12MB (z 12MB)