Fórum nápovědy

Seznam

Zapomenuté heslo

Luky Billy

28.12.2019 v 17:28

Dobrý den,zapoměla jsem heslo ke svému emailovému učtu,a nemohu se na něj dostat,autorizační sms mi přichází na číslo ,které již nemám a nenexistuje,jak se mohu prosím přihlásit a dostat ke smému emailu? Děkuji předem za odpověď Martina H

Adam Ulbrich

29.12.2019 v 21:56

Mám ten samý problém.

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor

31.12.2019 v 12:44

relevantní
Dobrý den,
rozumím, ale zřejmě pro Vás nebudu mít dobrou zprávu. Pokud neznáte aktuálně platné heslo a formulář ZDE vám nabízí pouze neaktuální telefonní číslo tak obnova hesla nebude možná a jedinou možností jak se do schránky přihlásit zůstává zkoušet různé formy hesla u přihlášení nebo se podívat, zda nejste v nějakém prohlížeči trvale přihlášen, je mi líto.
Případně ještě můžete zkusit číslo u operátora obnovit.

Ivana

Hrozenja

2.1.2020 v 19:04

Dobrý den, mám dotaz, restartovala jsem počítač do továrního nastavení a heslo, které jsem měla k mailu, se ztratilo, nevím ho z hlavu už je to mnoho let co jsem ho zadala, chtěla jsem mail obnovit, ale moje otázka na obnovení hesla byl číslo řidičského průkazu, který mám už jiný a číslo tam nesedí, jsem zoufalá, protože nemám páru jak obnovit tento mail.

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Hrozenja

7.1.2020 v 14:35

relevantní
Dobrý den,

pokud neznáte platné heslo, doporučím využít formulář ZDE po zadání předmětného emailu se zobrazí možnosti pro obnovu hesla, které byly u účtu nastaveny.
V případě kontrolní otázky ve formuláři musí být buď správně odpověď na otázku a rok narození, nebo jeden z těchto údajů + vzhled schránky a alespoň 6 emailových adres kam jste psala. Jiná možnost nastavena nebyla, tedy neexistuje, je mi líto.

Ivana

DiamantCZ reagoval na příspěvek od Ivana 2 Helpdesk

12.1.2020 v 14:41

Dobrý den mohla byste mi zjistit jestli funguje tato schránka: adamhaufer@seznam.cz mám problém že nemůžu resetovat heslo a tak nevím jestli ho zadávám špatně nebo je ten email smazaný píše mi to tohle když chci obnovit heslo: K této adrese není dostupný žádný způsob obnovy hesla.

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od DiamantCZ

14.1.2020 v 12:26

relevantní
Dobrý den,

ano, účet adamhaufer@seznam.cz je v pořádku a funkční. U účtu ovšem skutečně nebyl při registraci ani dodatečně nastaven žádný způsob pro obnovu hesla, tedy heslo z naší strany nijak obnovit nepůjde. Doporučuji tedy zkoušet varianty hesla, které jste mohl nastavit a nebo se podívat, zda nejste v nějakém prohlížeči trvale přihlášen.

Ivana

Ivana Majer reagoval na příspěvek od Ivana 2 Helpdesk

14.1.2020 v 20:48

Dobry den je mozne teda,aby ste mi na email,ktory mam funkcny zaslat mail pre obnovu uctu,ktory nie je funkcny. Nakolko som naozaj skusala vsetky mozne sposoby hesiel ale ani jeden nie je mozny. A surne sa potrebujem dostat k mailom na uvedenej adrese renovacieokien@seznam.cz. Dakujem za odpoved

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Ivana Majer

16.1.2020 v 14:20

relevantní
Dobrý den,

účet renovacieokien@seznam.cz u nás není registrován a nikdy nebyl (není tam překlep?), je volný k registraci. V případě potřeby si jej tedy můžete zaregistrovat na stránce ZDE .

Ivana

Lenkubicka reagoval na příspěvek od Ivana 2 Helpdesk

17.1.2020 v 21:43

Takže se již nelze na účet přihlásit když nemám telefonní číslo? Neslo by jej jinak obnovit kdysi se mi objevovala ze jde heslo obnovit přes jiný email dnes to již nejde?

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Lenkubicka

20.1.2020 v 14:35

relevantní
Dobrý den,

pokud byl u účtu nastaven jiný email, tak ta možnost se tam při obnově hesla zobrazí. Pokud se nezobrazí ve formuláři ZDE pak tam možnost nastavena nebyla, je mi líto.

Ivana

Ivana Majer reagoval na příspěvek od Ivana 2 Helpdesk

29.1.2020 v 19:40

Dobry den, ano nastal tam preklep ide o mail s nazvom: renovaciaokien@email.cz.
Viete mi prosim teraz povedat ci je tento e-mail vytvoreny a ako mozem inak k nemu heslo ak som ho zabudla. Dakujem.

Saoferreira

29.1.2020 v 21:05

Dobry vecer. Zapomel jsem sve heslo protoze jsem oteviral email v pocitaci kde jsem ho dlouho nemusel pouzivat. Ziji v Angole ale email mam z CR kde jsem studoval a zil 16 let. Prosim Vas o pomoci k obnoveni heslo, za coz predem dekuji. Muj email je ferreira@seznam.cz; pak jsem se hlasil do dalsiho ale ten take me nejde otevirat. Zdar a sílu. Ferreira Da Conceição, Angola.

Saoferreira

29.1.2020 v 21:11

Zapomel jsem i heslo na druhy kontaktni email saoferreira@seznam.cz nebo damiquelina@ seznam.cz

Nový dotaz

Přiložené přílohy

    Zbývá 12MB (z 12MB)

    Zapomenuté heslo

    Přiložené přílohy

      Zbývá 12MB (z 12MB)