Fórum nápovědy

Seznam

Ukradený email

Lukaspavlicek 38

16.9.2018 v 0:28

Dobrý den,
Mé ženě někdo ukradl email, při dalším hledání jsme zjistili že už pracuje na krádeži instagramu a facebooku, zde nám bylo hlášeno že se snaží ta osoba přihlásit a změnit údaje na fb. Proto bych se rád zeptal jaka je ochrana údajů od vás seznamu.cz zdá můžete vrátiti email správnému majiteli nebo ho bloknout, hecker kontrolní údaje změnil.
Děkuji za odpověď

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Ivetaniki 1

21.3.2019 v 10:08

relevantní
Dobrý den,

zřejmě pro Vás nebudu mít dobrou zprávu. Pokud neznáte aktuálně platné heslo a formulář:
https://login.szn.cz/recover/intro
vám nabízí pouze neaktuální telefonní číslo
tak obnova hesla nebude možná a jedinou možností jak se do schránky přihlásit zůstává zkoušet různé formy hesla u přihlášení nebo se podívat, zda nejste v nějakém prohlížeči trvale přihlášena, je mi líto.
Popřípadě ještě zkusit číslo u operátora obnovit.

Ivana

Michellesad 69 reagoval na příspěvek od Ivana 2 Helpdesk

12.4.2019 v 17:38

Dobrý den,
Můj přítel má podobný problém, má dva emaily a ani na jeden se nemuže dostat. Z jednoho emailu to po něm chce údaje z toho druhého emailu. Jenže hacker změnil telefonní číslo a přihlašovací sms mu tím pádem je k ničemu. Prosím Vás, jak má přítel postupovat v takové situaci. Jeho hlavní email je xxx-death@seznam.cz
Děkuji za odpověď.

Matyasek Matyasek

13.4.2019 v 10:57

Dobrý den můžete mi dát kontaktní Email na seznam.cz někdo mi totiž ukradl můj účet denisjirava@seznam.cz prosím kontakt na seznam.cz a chci svůj Email spet protože ten co mi ten účet ukradl tak mi i změnil údaje na emailu jako třeba telefonní číslo pro to nemohu si obnovit heslo pomocí telefonu!!!

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor

15.4.2019 v 13:22

relevantní
Dobrý den,

technická podpora nemá kontaktní emailovou adresu. V případě potíží a dotazů nás lze kontkatovat na čísle
234 694 430 
a nebo na online chatu zde:
https://napoveda.seznam.cz/cz/services/
a to v pracovní dny v čase 8:00 - 18:00hod.

Ivana

Michaelhrabal

15.6.2019 v 20:03

Dobrý den,
Před pár dny mi ukradli email, na kterém mám všechny svoje hry kde je uložená kred. karta, miscrosoft, xbox live atd.
Ten co mi to ukradl změnil heslo, telefon a druhý email. Takže nemám šanci se tam dostat. Email je kdyžtak kuba.polej@seznam.cz.
Děkuji za odpověď

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Michaelhrabal

17.6.2019 v 15:02

relevantní
Dobrý den,

zřejmě pro Vás nebudu mít dobrou zprávu. Pokud neznáte aktuálně platné heslo a formulář: ZDE vám nabízí pouze neaktuální telefonní číslo tak obnova hesla nebude možná a jedinou možností jak se do schránky přihlásit zůstává zkoušet různé formy hesla u přihlášení nebo se podívat, zda nejste v nějakém prohlížeči trvale přihlášen (a nastavit přeposílání), je mi líto.

Ivana

Gefford

7.8.2019 v 18:54

Zdravím,
Nejspíše někdo zjistil údaje k mému emailu, na kterém sem měl několik herních účtů, některé sem však stihl změnit ale některé ne, nemohu změnit heslo pomocí jiného emailu nebo telefonního čísla protože vše změnil, tak bych se chtěl zeptat zda li by nešlo nějak změnit údaje nebo jej kompletně vymazat aby je neměl ani on nebo nějakou jinou radu.
Děkuji za odpověď

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Gefford

8.8.2019 v 14:44

relevantní
Dobrý den,

rozumím, ale zřejmě pro Vás nebudu mít dobrou zprávu. Pokud neznáte aktuálně platné heslo a formulář ZDE vám nabízí pouze neaktuální telefonní číslo a email, tak obnova hesla nebude možná a jedinou možností jak se do schránky přihlásit zůstává zkoušet různé formy hesla u přihlášení nebo se podívat, zda nejste v nějakém prohlížeči ještě trvale přihlášen (a nastavit pravidlo na přeposílání), je mi líto.
Vzhledem k tomu, že jsou účty anonymní, je zrušení možné pouze v nastavení samotného účtu.

Ivana

Milan Ssikora 4

27.8.2019 v 19:34

Zdravím , Jak je možné že někdo prolomil vaši obranu proti hackerům ? Dnes mi ukradli emailový učet Milan.ssikora3@seznma.cz mám na něm i choulostivé data jsou zmněněny jak hesla tak otázky , nemyslíte snad vážně že se nedá nic dělat s krádeží Email učtu jsem tam připojen přes bankovnictví a další citlivé věci , apeluji na jakékoliv řešení z vaší strany.

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Milan Ssikora 4

29.8.2019 v 14:20

relevantní
Dobrý den,

mohu vás ujistit, že k žádnému prolomení naší ochrany nešlo. Poku se k účtu někdo přihlásil, pak s platným heslem. To zda heslo získal ze zařízení kde se přihalšujete, pomocí sítě na které jste připojen, z prohlížeče nebo ze stránek kde například používáte stejné údaje, nijak ovlivnit nemůžeme.
Zároveň Vás mohu ujsitit, že ke změně kotnrolních otázek dojít nemohlo. To již více než 4 roky nelze.
V případě kontrolní otázky ve formuláři musí být buď správně odpověď na otázku a rok narození, nebo jeden z těchto údajů + vzhled schránky a alespoň 6 emailových adres kam jste psal. Tedy i s chybnou odpovědí na hlavní otázku máte šanci heslo obnovit.

Ivana

Adam Čejchan

29.8.2019 v 17:13

dobrý den,
někdo mi též odcizil emailový účet. nejde se přihlásit a obnova hesla je na jiný email, než jsem tam zadal a nemam na něj přístup...

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Adam Čejchan

3.9.2019 v 16:16

relevantní
Dobrý den,

pokud neznáte platné heslo, doporučím využít formulář ZDE po zadání předmětného emailu se zobrazí možnosti pro obnovu hesla, které byly u účtu nastaveny. Pokud vám formulář nabízí pouze neaktuální telefonní číslo nebo email, tak obnova hesla nebude možná a jedinou možností jak se do schránky přihlásit zůstává zkoušet různé formy hesla u přihlášení nebo se podívat, zda nejste v nějakém prohlížeči trvale přihlášen, je mi líto.

Ivana

Lilikuki

11.9.2019 v 14:31

Dobrý den, byl mi ukraden druhý email a následně změneny údaje pro obnovu hesla, což je email záložní i tel. číslo údaje které v minulosti byly vyplněny mnou do emailu : mracekada@seznam.cz , tel: 776828088. Popřípadě doložím z tohoto emailu svůj občanský průkaz, i s datem narození. Děkuji za následné info či sms s Pozdravem Mráček

Soňa Indráková

11.9.2019 v 19:15

Dobrý den, můj přítel se nemůže od včera přihlásit na email(klimek1001@seznam.cz) . Na emailu byl naposled včera, kdy ho to samo odhlásilo a k účtu se od té doby nemůže přihlásit. Má i screen o tom, že tam předtím byl. Jeho email byl přihlášen na mnoho účtů (herních), čímž přišel o možnost přihlášení. Doufám, že se bude dát email nějakým způsobem vrátit mému příteli, jelikož jeho email sloužil i pro pracovní účely

Pan Narkosu

11.9.2019 v 19:36

Dobrý den
Zřejmě mi byl odcizen můj Emailový účet vydelek@seznam.cz, heslo jsem neměnil a nefunguje a bohužel ani kontrolní otázky nejsou správné, jde zjistit jestli se někdo k tomuto učtu přihlašuje? zda je aktivní....a je nějaká možnost jak dostat svůj email zpět, děkuji za odpověď...

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor

12.9.2019 v 14:33

relevantní
Dobrý den,

pokud neznáte platné heslo, doporučím využít formulář ZDE po zadání předmětného emailu se zobrazí možnosti pro obnovu hesla, které byly u účtu nastaveny. Pokud vám formulář nabízí pouze neaktuální telefonní číslo nebo email, tak obnova hesla nebude možná a jedinou možností jak se do schránky přihlásit zůstává zkoušet různé formy hesla u přihlášení nebo se podívat, zda nejste v nějakém prohlížeči trvale přihlášen, je mi líto.

Účty jsou u nás vedeny zcela anonym, tedy nijak neevidujeme kdo se k účtu přihlašuje.

Zároveň, pokud je u útu kontrolní otázka, tak Vás mohu ujsitit, že za poslední 4 roky nemohla být nijak změněna. Tuto volbu již nenabízíme.

Ivana

Nový dotaz

Přiložené přílohy

    Zbývá 12MB (z 12MB)

    Ukradený email

    Přiložené přílohy

      Zbývá 12MB (z 12MB)