Fórum nápovědy

Seznam

Programově Drag and Drop

Petr Danes

29.6.2019 v 10:31

Vyrábím .GPX soubor, a chci ho rovnou zobrazit na mapě., místo aby uživatel musel ručně přetáhnout soubor na webovou stránku. Jak se zobrazí mapa s .GPX souborem už zobrazeným?

Jakub Kraft • tým Mapy.cz

8.7.2019 v 16:49

Dobrý den,

napadá mě něco jako web, kde je vidět jen mapa a v URL bere parametr, který znamená buď název souboru, nebo jeho id v nějaké databázi a při načtení stránky prostě správný soubor načtete a vizualizujete v mapě například pomocí vrstvy SMap.Layer.GPX, nebo za užití SMap.Geometry a vlastní implementace, pokud by se vám vizualizace poskytovaná SMap.Layer.GPX nelíbila.

Petr Danes reagoval na příspěvek od Jakub Kraft

9.7.2019 v 17:07

Jako napsat vlastní webovou stránku, která ukazuje Mapy.cz mapu? Měla by taková stránka funkčnost celého portálu, jako přibližování a posouvání? Tohle by neměl být statický snímek jedné oblasti, ale plně funkční portál Mapy.cz, a na něm přiložený jednoduchý tvar, který ukazuje informaci z databáze.

Jakub Kraft • tým Mapy.cz reagoval na příspěvek od Petr Danes

10.7.2019 v 10:35

Ano, ale ne Mapy.cz, ale prostě web s mapou využívající Mapy API. Viz api.mapy.cz. Pokud chcete, aby existovala stránka, která načte vaše soubory sama od sebe, tak takovou musíte vytvořit.

Petr Danes

16.7.2019 v 7:34

Ok, děkuji - zkusím to tak.

Nový dotaz

Přiložené přílohy

    Zbývá 12MB (z 12MB)

    Programově Drag and Drop

    Přiložené přílohy

      Zbývá 12MB (z 12MB)