Fórum nápovědy

Seznam

Výběr offline map pro stažení do mobilní aplikace

J A

5.2.2019 v 15:22

Dobrý den,
velmi rád používám i doporučuji mapy cz a to jak v ČR tak v cizině.
V mobilu však často nepotřebuji mít kompletní cizí státy. Stačí mi určitá oblast, podle toho kde se budu pohybovat. Bohužel z textových názvů nejsem často schopen poznat, které části bych si měl stáhnout a tak to musím zkoušet metodou pokus omyl, tj. stáhnout, vypnout wifi i data a přibližováním zjistit, zda je daná oblast již dostupná offline.
Neuvažujete o nějakém ergonomickém grafickém výběru? Případně možnost stažení oblasti např. podržením prstu v mapě a potvrzením. Zároveň by v tom pomohlo, pokud bych mohl zapnout nějaký offline mód mapy, kde bych viděl, které oblasti již mám staženy offline a které ne (např. zašedlá, či zesvětlená vrstva dané oblasti).
Případně, neexistuje nějaká taková pomůcka pro rozklíčování oblastí nyní alespoň na webu?
Předem velmi děkuji a ať se vašim mapám i nadále daří držet nasazenou laťku velmi vysko.
Jarda Anděl
relevantní

Jana Helpdesk • Moderátor

10.7.2019 v 11:17

relevantní
Dobrý den,

děkujeme za tyto náměty, jsme si vědomi toho, že volba offline map ke stažení není dostatečná. Řada námětů již byla předávána týmu Mapy.cz, který bude možnosti zvažovat a doufáme, že se nějaké z budoucích aktualizací objeví funkce, která stahování map zjednoduší. Například ta možnost vztáhnout to k již naplánované trase se diskutovala. Bohužel jen v tuto chvíli nedokážeme říci, ke které možnosti se tým Mapy.cz přikloní.

Pěkný den, Jana

Nový dotaz

Přiložené přílohy

    Zbývá 12MB (z 12MB)

    Výběr offline map pro stažení do mobilní aplikace

    Přiložené přílohy

      Zbývá 12MB (z 12MB)