Fórum nápovědy

Seznam

červené body zájmu.

Kedulami

19.8.2018 v 23:15

Dobrý den . na mobilni Aplikaci v telefonu Iphone mi při offline mapách neustale vyskakuje velké množství červených mě neznámých bodů. At se posouvám kamkoli vždy vyskočí cca 20 - 30 těchto bodů a je nemožné v mapě hledat. Jka se toho můžu zbavit ? Díky L

Jana Helpdesk • Moderátor

20.8.2018 v 15:18

Dobrý den,

prosím o bližší popis, kdy se přesně ty červené body objevují? Můžete nám poskytnout snímek obrazovky? Vyzkoušela jsem stáhnout mapu ČR offline, pak telefonu vypnout internet, spustit aplikaci – mapa ČR se objevuje prázdná bez bodů zájmu. Ty se objeví až ve chvíli, kdy kliknu do hledání a zkusím něco nalézt, nebo vyberu jednu z kategorií bodů zájmu (v offline režimu jsou tam např. restaurace, bankomaty, tipy na výlet, zastávky MHD, ubytování a kultura), pak ano, skutečně se některé dostupné offline objevují.

Děkuji.
Pěkný den, Jana

Kedulami reagoval na příspěvek od Jana Helpdesk

20.8.2018 v 21:14

Dobrý den.
i pokud nezvolím žádný bod zájmu stále se mi zobrazuje toto : viz příloha. Ať mapou popojedu kamkoli , vždy to vyskáče. Jen na offline. jak je to na wifi , tak je to OK.

Kedulami

20.8.2018 v 21:40

zde jsou lepší fotky L.

Jana Helpdesk • Moderátor

21.8.2018 v 12:53

Dobrý den,

děkuji za zaslání fotografií, ty nám v řešení pomohou. Otestovali jsme zobrazení offline map na iPhone a tyto body se neobjevovaly, skutečně se zdá, že se u Vás něco buď špatně stáhlo nebo chybně uložilo mezi daty aplikace. Můžete prosím zkusit offline mapy smazat a stáhnout znovu? Nebo ještě lépe celou aplikaci Mapy.cz odstranit, nainstalovat znovu z AppStore a vyzkoušet stažení offline map a jejich zobrazení, jak to bude vypadat pak?

Děkuji předem.
Pěkný den, Jana

Kedulami

22.8.2018 v 21:57

To jsem již zkoušel a stále stejné.

Jana Helpdesk • Moderátor

29.8.2018 v 14:01

Dobrý den,

zkoušel jste jen smazání offline map a jejich nové stažení, nebo i přeinstalaci aplikace? Určitě vyzkoušejte oba postupy, rádi bychom věděli, zda některý pomohl. Dále prosím o informaci na jakém iPhone (označení modelu) a verzi iOS se problém děje?

S touto situací jsme se zatím nesetkali, nemáme tedy informace, čím by mohl být problém způsoben.

Děkuji předem.
Pěkný den, Jana

S Tichy

6.9.2018 v 20:58

Dobrý den,
mám úplně stejný problém . Pokud zadám do plánování např.5 bodů/cílů v jedné vesnici, všude kolem vyskáče spousty červených bodů, které překrývají cíle s čísly, takže je velmi obtížné se zorientovat. Kamarád má android a tento problém nemá. Já Iphone SE a nevím jak se toho zbavit. Děkuji

Martin Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od S Tichy

7.9.2018 v 7:54

@S Tichy: Dobrý den i vám, můžete tedy prosím zkusit postupy. které uváděla kolegyně výše? A dal se poté vědět, zda některý pomohl nebo alespoň zda se nějak chování aplikace změnilo?

Martin

Hansgrob

15.10.2018 v 21:25

Dobrý den, mám úplně stejný problém. Dosud jsem mapy používal v Samsungu bez problémů, ale nyní v iPhone je mapa plná těchto bodů. Takže by mě zajímalo jestli to někdo dokáže vyřešit.
Mapy jsem si hodně oblíbil, takže bych nerad přecházel na jiné.
Dík H.

Nový dotaz

Přiložené přílohy

    Zbývá 12MB (z 12MB)

    červené body zájmu.

    Přiložené přílohy

      Zbývá 12MB (z 12MB)