Fórum nápovědy

Seznam

vzhled e-mailu

Karel Engl

25.9.2023 v 20:13

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak změnit označování zpráv (místo barevných značek se označí pouze nápisem modrá, šedá, .... nikoli barvou.
Na liště označit, přesunout, seřadit... jsou místo šipky černé čtverečky.

Děkuji za info

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor

28.9.2023 v 19:26

Dobrý den,

barvu a název štítků, která slouží k označování zpráv, můžete měnit v nastavení emailové schránky - Zde je snímek. Nápovědu k označování zpráv naleznete na stránce ZDE a ZDE

Pokud máte na mysli něco jiného, prosím o zaslání snímku, abych Vám mohla poradit kokrétněji.

S pozdravem,
Ivana.

Karel Engl

30.9.2023 v 19:19

Dobrý den, zasílám snímky obrazovky.Barvu štítku si také nemohu vybrat, je tam pouze černá.

Děkuji

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor

2.10.2023 v 16:13

Dobrý den,

děkuji. Dle snímků, které jste poslal, to vypadá, že to způsobuje pravděpodobně nějaké nastavení prohlížeče. Když zkusíte jiný prohlížeč, je situace stále stejná?

Ještě bych Vám doporučila zkusit změnit vzhled e-mailové schránky a vymazat mezipaměť prohlížeče. Návody posílám níže:
Nastavení vzhledu emailu.
Promazání mezipaměti a cookies v prohlížečích.

Pokud by situace stále přetrvávala, kontaktujte prosím technickou podporu online v sekci E-mail ZDE v pracovní době 8:00 - 16:30 hod v pracovní dny. Kolegové s Vámi vše prověří.

Ivana

Milda Busek

15.10.2023 v 21:17

Jelikož jsem starší tak bych ocenil kdyby se mě přestali zjevovat ty nepříjemné a které mě vůbec nezajímají reklamy, které mám přes půl textu e-mailu při zvětšení tak abych si to mohl přečíst, to bych měl pak hezký den.

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Milda Busek

16.10.2023 v 14:48

relevantní
Dobrý den,

pokud si myslíte, že vám personalizovaná reklama znepříjemňuje používání internetu, můžete nastavit její zobrazování podle vlastních preferencí v nastavení osobních údajů ve Vašem účtu po přihlášení.

1. Přihlaste se ke svému Účtu.
2. V části "Osobní údaje" naleznete níže v sekci "Ochrana osobních údajů" část "Personalizovaný obsah a reklama".
3.U ní klikněte vpravo na "Změnit".

Ivana.

Nový dotaz

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)

vzhled e-mailu

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)