Fórum nápovědy

Seznam

Automatický podpis v zápatí emailu

B Horylova

28.3.2023 v 22:36

Dobrý den, využíval jsem email od seznamu ale v průběhu času jsem musel přejít jinde z důvodů že do automatického podpisu v zápatí nešel vložit obrázek/logo firmy. Vzhledem k tomu že mi email od seznamu vyhovuje přehledností a správou nejvíce, bych jej rád využival a tak se chci zeptat zda tato možnost bude někdy k dispozici?

Děkuji

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor

31.3.2023 v 15:39

relevantní
Dobrý den,

rozumím. Předám tuto zpětnou vazbu kolegům jako námět na zlepšení služeb do budoucna. Je možné, že v budoucnu dojde v tomto k nějakým změnám, nemohu je však zaručit. Děkuji za pochopení a přeji pěkný den,

Ivana

Zuzana Holečková

4.4.2023 v 9:44

Dobrý den,
mám podobný problém viz výše. V dnešní době je automatický podpis skládající se z loga či fotky již běžnou záležitostí, proto mě zaráží, že platforma jako je email.cz tohle nedovoluje? Prosím šlo by tuto možnost opravdu vyřešit???
Děkuji Holečková

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Zuzana Holečková

6.4.2023 v 18:05

relevantní
Dobrý den,

rozumím. V tuto chvíli se skutečně nejedná o chybu nebo nějaký bug. Samozřejmě to předám kolegům jako námět na vylepšení do budoucna, nemohu Vám však zajistit, že ke změnám dojde. Děkuji za pochopení a přeji pěkný den,

Ivana

Vladimír Bílek

14.5.2023 v 9:06

Doibrý den, pokud použijete apliakci (v mobilu, PC) není problém obrázek vložit.
U webového rohraní jesli není tato možnost, taky bych to rešil přes šablony
Bílek, https://pripojeni.mohelnice.net

Hana Hammdan reagoval na příspěvek od Vladimír Bílek

28.9.2023 v 15:33

Nelze jej připojit ani na mobilu, ani nikde jinde.

Petr Baar

30.10.2023 v 18:40

Také se už roky modlíme, aby Seznam tuto věc už vyřešil. Jako firma využíváme i email Profi od Seznamu, také máme všichni své soukromé emaily na Seznamu, prostředí je pro nás perfektně přehledné a máme už zavedený systém štítků, ale chybějící možnost vložení obrázku/loga do podpisu emailu je tak velký nedostatek, že uvažujeme o změně emailového "klienta". Kudy chodím a kde mluvím s lidmi ze Seznamu, tam jim o tom říkám, ale už je to tak deset let a nic :( . Škoda. Také by bylo super mít možnost přednastavených odpovědí a šablon...holky a kluci v Seznamu, prosím, už to vyřešte :) Díky a přeji hezký den

Vladimír Bílek reagoval na příspěvek od Hana Hammdan

1.11.2023 v 9:35

relevantní
jde, viz např. https://support.mozilla.org/cs/kb/podpisy

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Petr Baar

2.11.2023 v 12:08

relevantní
Dobrý den,

obrázek/logo do podpisu jde vyřešit vložením HTML,CSS kódu do nastavení podpisu, DLE SNÍMKU.

Tato varianta může posloužit jako dočasné řešení.

Ivana.

Nový dotaz

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)

Automatický podpis v zápatí emailu

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)