Fórum nápovědy

Seznam

Ukradeny ucet

Lucinkajelinku

17.11.2022 v 8:38

Dobrý den bohužel se mi někdo dostal na e-mail, kdyz chci změnit heslo tak mi to nabízí úplně jiné telefonní číslo než mám ja. Už mi změnil heslo i na Netflixu a bojím se aby to nepokračovalo hůř. Jak mám prosím účet zablokovat nebo obnovit heslo když jinou možnost než to telefonní číslo nemám děkuji

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor

17.11.2022 v 12:02

relevantní
Dobrý den,

zřejmě pro Vás nebudu mít dobrou zprávu. Pokud neznáte aktuálně platné heslo a formulář ZDE vám nabízí pouze neaktuální telefonní číslo tak obnova hesla nebude možná, je mi líto. Účty jsou vedeny anonymně a pokud jiná forma obnovy nastavena nebyla, tak jinou nemáme. V tuto chvíli dopručuji změnit hesla na všech účtech spojených s emailem a případně nastavit nějaký nové email na všechny ostatní účty na internetu.

Ivana

Jolo Bor reagoval na příspěvek od Ivana 2 Helpdesk

30.11.2022 v 0:37

Dobrý den, mam ten samý problém, ale vše chce potvrzení z Emailu

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Jolo Bor

1.12.2022 v 14:16

relevantní
Dobrý den,

zřejmě pro Vás nebudu mít dobrou zprávu. Pokud neznáte aktuálně platné heslo a formulář ZDE vám nabízí pouze neaktuální email tak obnova hesla nebude možná, je mi líto. Účty jsou vedeny anonymně a pokud jiná forma obnovy nastavena nebyla, tak jinou nemáme. V tomto případě doporučuji vyzkoušet hesla, která mohla být nastavena nebo se podívat, zda účet není ještě v nějakém prohlížeči trvale přihlášen.

Ivana

Nový dotaz

Přiložené přílohy

    Zbývá 12MB (z 12MB)

    Ukradeny ucet

    Přiložené přílohy

      Zbývá 12MB (z 12MB)