Fórum nápovědy

Seznam

Email upozorňuje na spamy

Vit Babrnak

23.9.2022 v 20:03

Dobrý den. Nemáte v plánu do aplikace pro ios přidat možnost nezasilat upozorneni, kdyz prijde mail do spam složky? Ale funkční, protože i na android verzi i když zaškrtnu vypnout oznameni pro spam, tak stejně mi několikrát denně přišlo upozornění. Je to velmi otravne

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor

27.9.2022 v 14:48

relevantní
Dobrý den,

a když rozkliknete daný spam, zobrazuje tam, že jsme jej vyhodnotili jako spam nebo že tam byl přesunut na základě pravidla nebo IMAPu? Pak by totiž email primárně přišel do složky doručené a na něj se upozornění aplikuje. Na spam složku by se defaulně nemělo aplikovat.

Ivana

Manchester 3

29.7.2023 v 11:35

Dobrý den, mám stejný problém. Když mi přijde spam, tak mi vyskočí upozornění v mobilu na příchozí email. Je to několikrát denně a je to otravné. Adresáty mám již zařazené v sekci blokovaných kontaktů, ale stejně mi oznámení vyskakuje.
Využívám aplikaci v androidu.

Děkuji za odpověď

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Manchester 3

2.8.2023 v 15:14

relevantní
Dobrý den,

v tomto případě se prosím obraťte na technickou podporu online v sekci Email ZDE v pracovní době 8:00 - 16:30 hod v pracovní dny. Bylo by vhodné mít připravený například příklad emailu a, na který upozornění vyskočilo (a tento email nijak nepřesouvat) a mít i obrázek toho upozornění. Kolegové to s Vámi prověří.

Ivana

Frantisek Havelka

29.9.2023 v 9:04

Dobrý den,
pro email používám aplikaci Seznam.cz a nějak nemůžu najít kde omezit notifikace pro jednotlivé složky.
Nyní mi chodí notifikace i pro SPAM.
Android aplikace to umí, ale na iOS to nemůžu najít.

iOS 17.0.2
Seznam.cz v10.6.1

Děkuji za pomoc,
Havelka F.

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Frantisek Havelka

2.10.2023 v 15:45

relevantní
Dobrý den,

Upravit upozornění vlastních složek lze v jejích nastavení, v sekci Pravidla pro zpracování příchozí pošty,
viz snímek . Poté klikněte na nové pravidlo. Můžete nové pravidlo přidat, nebo zkontrolovat zda nemáte nastavené pravidlo, které by upozornilo na příchozí poštu ve složce SPAM.

Pokud Vám i přesto bude upozornění nadále chodit, obraťte se prosím na technickou podporu online v sekci Email ZDE v pracovní době 8:00 - 16:30 hod v pracovní dny. Bylo by vhodné mít připravený například příklad emailu a, na který upozornění vyskočilo (a tento email nijak nepřesouvat) a mít i obrázek toho upozornění. Kolegové to s Vámi prověří.

Ivana

Nový dotaz

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)

Email upozorňuje na spamy

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)