Fórum nápovědy

Seznam

Problém s přílohami v aplikaci GMail

Jakub Dobeš

25.5.2022 v 13:00

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat na možné řešení problému s přílohami v aplikaci GMail. Jeden z našich kolegů používá aplikaci GMail pro veškerou svoji poštu, ale pouze u pracovního mailu (který jede přes seznam) se mu nezobrazují přílohy. Potažmo veškeré přílohy (hlavně tedy pdf) se mu zobrazí jako dlouhý řetězec znaků. Já používám aplikaci Mail na iPhonu a vše mi funguje normálně. Když jsem ale zkusil aplikaci GMail, tak mě to dělalo to samé.

Ostatní maily v aplikaci GMail (jiné než od seznamu) fungují v pořádku. Nevím tedy, jestli je problém na straně GMail aplikace nebo na straně komunikace seznamu s GMail aplikací.

Neměl by někdo nějakou radu? Kromě přestupu na jinou aplikaci :)

Díky,
Jakub

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor

30.5.2022 v 11:49

relevantní
Dobrý den,

rozumím. Pokud se ten stejný email zobrazí v jiné aplikaci v pořádku, pak je email v pořádku odeslán s přílohou a i doručen. Pokud přílohu aplikace Gmailu nezobrazí, pak to bohužel z naší strany nedokážeme nijak prověřit. Kolega může zkusit kontaktovat Google support, věřím, že přes aplikaci by to mělo jít. O online podpoře od Googlu bohužel nevím.

Ivana

Bohumil Beneš

21.7.2023 v 8:21

Dobrý den, mám problém s přílohou , text přílohy - písmo v textu je velké a nedaří se mi celou stránku vytisknout.

Prosím o radu jak na to.

S pozdravem Bohumil Beneš
Tel. 773319433 a také WhatsApp

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Bohumil Beneš

26.7.2023 v 15:31

relevantní
Dobrý den,

zde bude patrně záležet na tom, jak přílohu odesílatel naformátoval a v jakém programu ji otevíráte? Doporučuji ji neotevírat v prohlížeči, ale stáhnout do Pc a otevřít v nějakém programu k tomu určeném, kde si písmo můžete případně naformátovat podle sebe.

Ivana

Vladimír Bílek

15.9.2023 v 8:41

Hezký den, překvapivě použitelný je na Outlook pro Android od Microsoftu. Zkuste mu to dát zatím na firemní poštu než se najde řešení. Chtělo by to zjistit více, např. jestli to v jiné aplikaci dělá, jestli ve stejné aplikaci na IMAP protokolu jiného serveru se toto projevuje a pak řešit s vývojáři dané aplikace.

Nový dotaz

Přiložené přílohy

    Zbývá 12MB (z 12MB)

    Problém s přílohami v aplikaci GMail

    Přiložené přílohy

      Zbývá 12MB (z 12MB)