Fórum nápovědy

Seznam

Blokace účtu pro diskuze (Váš účet je trvale zablokován)

Jiří Kroča

4.3.2022 v 12:21

Dobrý den,
existuje u Vás nějaký pracovník, který má na starosti správu účtů a obsluhuje e-mailovou adresu diskuze@firma.seznam.cz ??? Mě to připadá, že cokoliv zašlu na tuto adresu, spadne někam do koše a nikdo vůbec nereaguje. Můj účet na diskuzích byl neoprávněně trvale zablokován! V e-mailu přišla tato zpráva:
" Dobrý den,
Váš uživatelský účet byl zablokován. Pokud chcete dál využívat službu Seznam Diskuze, prosím, uveďte u svého profilu reálné jméno ve tvaru Jméno Příjmení."
Mé jméno a příjmení je uvedeno na profilu správně! Mám dokonce účet premium, zaplacený platební kartou která je vedená v bance na mé jméno. I telefonní číslo je u operátora vedené na mne. I přesto, že jsem zaslal "alternativní způsob" ověření identity na tento e-mail, nic se neděje !!!
BankID nemám!
Nechápu, jak si někdo může vymyslet neexistující důvod pro blokaci mého účtu na diskuzích.

Robin Náročný reagoval na příspěvek od Pravda Vyhraje

10.3.2023 v 21:16

Pravda vyhraje?
Ale kdy?😂

Lubomír Przepiora

11.3.2023 v 10:12

Z toho si nic nedělej mně taky zablokovali celkem bez důvodu asi jsem někde napsal pravdu nebo svůj vlastní názor a už to bylo. Jo soudruzi ze seznamu se činí. Kde je svoboda slova a projevu ? Držet hubu krok ,to už tu jednou bylo a znova je.

Nový dotaz

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)

Blokace účtu pro diskuze (Váš účet je trvale zablokován)

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)