Fórum nápovědy

Seznam

Blokace účtu pro diskuze (Váš účet je trvale zablokován)

Jiří Kroča

4.3.2022 v 12:21

Dobrý den,
existuje u Vás nějaký pracovník, který má na starosti správu účtů a obsluhuje e-mailovou adresu diskuze@firma.seznam.cz ??? Mě to připadá, že cokoliv zašlu na tuto adresu, spadne někam do koše a nikdo vůbec nereaguje. Můj účet na diskuzích byl neoprávněně trvale zablokován! V e-mailu přišla tato zpráva:
" Dobrý den,
Váš uživatelský účet byl zablokován. Pokud chcete dál využívat službu Seznam Diskuze, prosím, uveďte u svého profilu reálné jméno ve tvaru Jméno Příjmení."
Mé jméno a příjmení je uvedeno na profilu správně! Mám dokonce účet premium, zaplacený platební kartou která je vedená v bance na mé jméno. I telefonní číslo je u operátora vedené na mne. I přesto, že jsem zaslal "alternativní způsob" ověření identity na tento e-mail, nic se neděje !!!
BankID nemám!
Nechápu, jak si někdo může vymyslet neexistující důvod pro blokaci mého účtu na diskuzích.

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor

7.3.2022 v 14:33

relevantní
Dobrý den,

je mi líto, ale nemám přehled jak moc jsou kolegové na diskusích zahlceni emaily a v jaké lhůtě odpovídají. Dle mých informací nemají online chat a jediný kontakt na ně je tato emailová adresa. Rovněž veškeré dostupné informace o diskusích jsou uvedeny ZDE a jiné bohužel nemám.

Ivana

Karel Bašák

16.3.2022 v 8:09

Nevěřím, že všechna jména diskutujících jsou pravá. Mé příspěvky nikdy nebyly vulgární, vždy jsem se vyjadřoval kultivovaně, nikdy jsem nepoužil vulgarismy. Můj svobodný názor je zaručen ústavou. Reakce na mé příspěvky byly v převážné míře pozitivní. Přesto jsem byl trvale zablokován. Nemám chuť se nechat perlustrovat. Jsem dost starý na to, abych přistoupil na nesmyslné požadavky kohokoliv. Zdůrazňuji, NESMYSLNÉ. Zažil jsem to! V reakci na válečné zločince je slovní zásoba daná, na hrubý pytel hrubá záplata. Mnoho příspěvků je daleko vulgárnějších a nekultivovanějších, než moje.
Pokud je na závadu nepravá polovina mého jména, odvolávám se na nekonečně uváděný nesmysl o zdůrazňování ochrany osobní identity. Chci-li si objednat zátku do lahve, musím udat veškeré údaje o své osobě. Nikdy s tím nebudu souhlasit. Souhlasím s blokací neurvalců a primitivů, mělo by to být objektivní. Já na místě cenzora (nikdy jím nebudu), bych zablokoval příspěvky, které běžně projdou. Do nedávna jsem diskutující nebyl, nadále nebudu. Přeji hodně smysluplné příspěvky na Vaši bohulibou činnost.
Karel Karel

Eliška Flekačová

16.3.2022 v 14:10

Prosím o irelevantní vysvětlení důvodu blokace. Uvedený důvod, že není moje identita práva, je holý nesmysl. Veškeré mé uvedené údaje jsou pravé a jsem uživatelem účtu s uvedeným mailem i telofonnim číslem . Vzhledem k tomu, že uvedené důvody blokace jsou nesmysl, žádám o obnovení práva na příspěvky v diskuzi. Neporušila jsem smluvní podmínky. Doufám, že se vše vyjasní, abychom to nemuseli dále řešit .

Radka Kučerová reagoval na příspěvek od Eliška Flekačová

17.3.2022 v 12:52

Přesně toto se mi stalo také. Půl roku jsem nic nekomentovala...a najednou koukám..účet jsme Vám trvale zablokovali protože nemáte pravou identitu...

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Radka Kučerová

17.3.2022 v 15:39

relevantní
Dobrý den,

tyto informace administrátoři fóra nedokáží nijak ověřit. V tomto případě doporučuji účet tedy ověřit bankovní identitou nebo přes fotku OP a následně kontaktovat kolegy na emailové adrese diskuze@firma.seznam.cz

Ivana

Karel Zvonař

24.3.2022 v 16:05

Odhlédnu-li od formulace "trvale zablokován..." a "zdůvodnění bylo zasláno.." tak zůstanu u poslední zmínky o zaslání důvodů ke kterému nikdy nedošlo. Je pravda, že má sdělení k předkládaným tendečním žvástům ve směru k vůdci smečky a poskokům sloučených v NATO nebyl po vůli novinkám, které pochopitelně za mrzský žold hlásají své "pravdy" jimž by zřejmě každý kdo zbloudí na stránky Novinek, měl podlehnout v němém úžasu jaká že světová mírotvorná složka je Seznam a jeho Novinky. Vulgaritám a pod. jsem se bez problémů vyhýbal, vyjadřoval se kulturně a slušně i ve svých kritických připomínkách. Proto vím, že mne na toto dostat nemohli. Proto jako jedinný argument je jejich lež o důvodu údajně uvedeném v mailu který jsem nikdy nedostal. "Novinky" obsahově jen předávají veřejně přístupné zprávy na které očekávají nekritické a souhlasné odezvy, kterými si zřejmě podepřou důvody proč mají být škůdci mírového života ve světě zaplaceni. Takhle nějak jsem si představoval podmínky novinařiny za Hitlera a později za Gotwalda a nástupu Lidových milic. Shrnuto - nic nového pod Sluncem. Dějiny se opakují, vždy se najde nějaký lump který i tu minimální životní pohodu odsune do minulosti. A nedej bože aby s jejich "oficiálním" názorem (co to je ? - ten kdo platí víc! ) někdo plně nesouhlasil. A tak jsem až do změny režimu vyčárkován! Na jedno stranu se nedivím - "Koho chleba jíš, toho píseň zpívej" a na "Novinkách" pějí až do ochraptění! Ví někdo kde se nachází - u nás - nějaký portál kde není nezbytné opěvovat jeho provozovatele resp. chlebodárce? Karel Zvonař

Jiri Sommer Praha

30.3.2022 v 3:24

Pro pana Zvonaře:

Asi bude chyba ve vašem způsobu debaty. Pokud byste se vyjadřoval jako xenofobní buran a sprosťák, zejména k jistým národnostem a osobám, tak by váš účet pravděpodobně zablokován nebyl, spíše by vám
u příspěvku přibyla srdíčka. Jestli na vás vyžadují sken OP kvůli ověření identity, tak mohu jen upozornit,
že tu hrozí zneužití údajů a kybernetického napadení (zejména v současnosti). Odpírání svobody slova
je žalovatelné a trestné. Mám stejný problém - ani po sedmi urgencích mi nebyl sdělen důvod blokace.
Zřejmě AI tohoto diskusního fóra nemá ráda konkurenci a většinu příspěvků, které naznačují IQ pisatele
vyšší než 75, automaticky podle programu blokuje. Je to pravděpodobnější, než zásah ufounů. Dalším vysvětlením může být tvrdá cenzura nebo naprostá nekompetentnost redakce. Idiocii vylučuji, projevila by se daleko dříve, než by dotyčný usedl k počítači. A ve finále zbývá zlý úmysl - u toho důvod hledat není
třeba.
Otázka: Bude mi zablokováno i toto fórum?

Jiří Sommer

Jiri Sommer Praha

30.3.2022 v 4:25

Pro Ivana 2 Helpdesk:

Zasílání skenu OP hrozí jeho zneužitím a vystavuje odesílatele nebezpečí kybernetického napadení,
jak často varuje Policie ČR. U bankovní identity platí totéž.
Když jsem se obrátil na vaše kolegy na adrese diskuze@firma.seznam.cz, byla to odpověď generovaná
AI s IQ -70. Člověk by se tomu zasmál, kdyby to nebylo tak smutné. To už vám nestojíme za normální,
konkrétní a lidskou odpověď?

V podstatě jsem už rezignoval, že dokážete respektovat práva svých zákazníků a chovat se k nim jako
ke svéprávným lidem.

Jiří Sommer


Pro Ivana 2 helpdesk:

Zasláním skenu OP se vystavím nebezpečí zneužití svých údajů, příp. kybernetického napadení.
Totéž platí o bankovní identitě (ta slouží k jiným účelům). Policie před tím varuje.
Zajímavé je, že se sama skrýváte za anonymním označením. Tohle jméno v občance určitě nemáte.
Z adresy diskuze@firma.seznam.cz mi přišly na mé dotazy odpovědi generované AI s IQ -70,
naprosto irelevantní.
Opravdu vám nestojíme za fundovanou odpověď? Nebo považujete své zákazníky za nesvéprávné
osoby, které vás ani nějak zvlášť nemusejí zajímat?

Já už jsem v podstatě rezignoval na konkrétní odpověď od vaší firmy na dotazy, které jsem vám zaslal
v sedmi e-mailech.

Ale nejsem anonym ani falešná identita - podepisuji se plným jménem:

Jiří Sommer

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Jiri Sommer Praha

31.3.2022 v 12:11

relevantní
Dobrý den,

jak jsem uvedla již v jiných vláknech a je to rovněž i v naší nápovědě, u OP stačí když bude viditelné jméno příjemní a datum narození. Zbytek můžete začernit. Stejné informace dostaneme od banky při ověření bankovní identitou. Jsou to ty stejné informace, které do profilu vyplňujete, akorát budou ověřeny, že jsou pravdivé.

K tomu kdy a případně jakou odpověď zasílají kolegové z diskusí se opravdu vyjadřovat nemohu, neboť s jejich oddělením nespolupracuji a ani nemám náhled do administračního systému diskusí. Pokud si chcete na počínání administrátorů stěžovat, samozřejmě můžete. nejlepší je poslat stížnost doporučeně, ať máte potvrzení o doručení a na adresu Seznam.cz a.s., Radlická 3294/10, Praha 5 150 00.

Přeji alespoň pěkný den,
Ivana

Ladislava Vykouková

6.5.2022 v 7:36

Dobrý den,
proč mi nikdo nevysvětlí blokaci k příspěvkům v diskuzi,když jsem se ničeho trestného nedopustila.Reagovala jsem slušně a divím se,že jsou tam tak vulgární příspěvky /záleží pro koho a proti komu/bez vymazání.Buďte nestranný.Děkuji za odpověď či odblování.

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Ladislava Vykouková

9.5.2022 v 15:07

relevantní
Dobrý den,

tyto informace administrátoři fóra nedokáží nijak ověřit. V tomto případě doporučuji kontaktovat kolegy na emailové adrese diskuze@firma.seznam.cz

Ivana

Karell Pribill

1.6.2022 v 10:09

Blokli jste za vulgární slovo které tam nebylo.Chtel bych vysvětlení a zároveň odblokování.Dik

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Karell Pribill

3.6.2022 v 22:40

relevantní
Dobrý den,

tyto informace administrátoři fóra nedokáží nijak ověřit. V tomto případě doporučuji kontaktovat kolegy na emailové adrese diskuze@firma.seznam.cz

Ivana

Jaromír Kouřil

5.6.2022 v 17:31

Jsem už v Novinkách 2 měsíce zablokovaný , prý k vůli falešnému profilu , což je holý nesmysl , vše mám v nejlepším pořádku a ověřené , tak s tím něco dělejte , nebo si najdu něco jiného !

Karell Pribill

6.6.2022 v 12:31

Když mě blokli kvůli vulgárnímu slovu které jsem nenapsal.Ani mi to slovo neřekli.Opravdu nevím kdo to dělá.Ukazte mi to vulgární slovo.

mila small

10.6.2022 v 12:56

Nechápu, jak si někdo může vymyslet neexistující důvod pro blokaci mého účtu na diskuzích. Mila small

mila small

10.6.2022 v 13:02

Promiňte , ještě dovětek : připadá mi to jakoby si někdo v kanclíku Seznamu házel kostkami a co a kdo tam padne, ten bude zablokován. Mrzí mi tento přístup- 15 let - nejméně! jsem účastnicí diskuzí Seznam. Jak vidím, nejsem sama v tomto "výběru" - m.s.

Niki Regent

10.6.2022 v 20:28

jsou to žabaři

Anna Tennlerova

19.6.2022 v 0:40

Nevím proč jsem v seznam diskuze skoro 2 roky zablokovana.Jmeno příjmení správně.Nikoho jsem neurazila.Vysvětlujici mail jsem neviděla.Tak kde jsem udělala chybu.děkuji za odpověď.

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Anna Tennlerova

19.6.2022 v 13:50

relevantní
Dobrý den,

pokud se jedná o tento email, tak zde máte nastaveno Jméno a příjmení "Sněhurka ". To se obávám, že v občanském průkazu nemáte. Doporučuji to upravit a následně kontaktovat kolegy na daném emailu. Bohužel jiná kontakt na kolegy nemám k dispozici a do správy diskuzí rovněž nemáme přístup.

Ivana

Nový dotaz

Přiložené přílohy

    Zbývá 12MB (z 12MB)

    Blokace účtu pro diskuze (Váš účet je trvale zablokován)

    Přiložené přílohy

      Zbývá 12MB (z 12MB)