Fórum nápovědy

Seznam

Diskuse

pavel kolba

5.9.2021 v 18:02

Nemůžu se dostat do diskusí článku, do nedávná ještě šly.

Petr Poncza reagoval na příspěvek od Ivana 2 Helpdesk

10.4.2022 v 18:34

Přihlašuji se v práci a tam odpovídat mohu a doma tam odpovídat nemohu.
Problém tedy není s účtem, ale s nastavením v prohlížeči.

Upozorňuji, že v práci i doma používám stejné prohlížeče a když jsem se přihlašoval tak jsem určitě dal souhlas s cookies.

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Petr Poncza

13.4.2022 v 15:09

relevantní
Dobrý den,

a co přesně Vám to v práci hlásí, když chcete odpovědět? Podle popisu to ale opravdu vypadá na potíže v prohlížeči. Doporučuji projít tuto nápovědu od kolegů z diskuze ZDE

Ivana

Zdeňka Pátková reagoval na příspěvek od Hanusova Vlad

16.3.2023 v 13:55

Mám úplně stejný problém, že se nedostanu do diskuze, i když je článek nový!

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Zdeňka Pátková

20.3.2023 v 12:45

Dobrý den,

a co přesně Vám to tedy píše, když se chcete do diskuse přihlásit?

Ivana

Materhorm Tvaroh

29.5.2023 v 13:24

Trvalá blokace pro vstup do diskusí u článků

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Materhorm Tvaroh

30.5.2023 v 11:49

relevantní
Dobrý den,

obávám se, že blokace mohla být způsobena tím, že nemáte uvedené v emailu celé jméno a příjmení ale pouze "Materhorm Tvaroh" jako se zobrazuje zde. Zkuste jej nejprve upravit v nastavení schránky a poté kontaktovat kolegy na adrese diskuze@firma.seznam.cz

Ivana

Milan Andrýsek

1.6.2023 v 11:31

Nezobrazuje se diskuze u žádného článku. Je tam jen odkaz "líbí", odkaz na vstup do diskuze ne. V profilu nemám najednou žádné příspěvky (prý jsem nepřispěl)... A také to píše že nastala chyba při stahování stránky. Stejné na PC i mobilu.

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Milan Andrýsek

7.6.2023 v 11:59

relevantní
Dobrý den,

v tomto případě se prosím obraťte na technickou podporu online ZDE v pracovní době 8:00 - 16:30 hod v pracovní dny. Kolegové to s Vámi prověří.

Ivana

Květoslava Pechová

10.9.2023 v 22:19

Nemohu psát komentáře na seznamu. Proč? To mi nebylo vysvětleno. Prosím o povolení psát na seznamu. . Děkuji..

Jiří Flosman reagoval na příspěvek od Ivana 2 Helpdesk

10.9.2023 v 22:37

Dobrý den,
ne tímto není, diskuze je aktuální a stejně to nejde rolovat a zkoušel jsem 2 prohlížeče a nejde to nikde. Jen když přispějete nový komentář, tak můžete vidět ostatní komentáře, ale když si chcete jen číst, aniž byste přispěl tak to nejde rolovat.

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Jiří Flosman

12.9.2023 v 13:01

relevantní
Dobrý den,

zkoušel jste prosím kontaktovat kolegy online na chatu ZDE v pracovní době 8:00 - 16:30 hod v pracovní dny, kteří to s Vámi prověří? Je možné, že je u účtu něco chybně nastaveného, případně s Vámi projdou nastavení prohlížeče. Povolené cookies, promazání cookies a cache, verze prohlížečů a případně OS apod.

Ivana

Nový dotaz

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)

Diskuse

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)