Fórum nápovědy

Seznam

Nekdo mi ukradl email

Zombyce 30

10.7.2021 v 17:42

Dobry den nekdo se mi dostal na muj stary email, neresila bych to ale mam tam dulezite emaily a vypisy z uctu co mam delat abych ho dostala zpatky poradte prosim
relevantní

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor

11.7.2021 v 17:18

relevantní
Dobrý den,

pokud máte nastavenou nějakou obnovu hesla u daného účtu, doporučuji využít formuláře ZDE. Stačí tam zadat předmětnou emailovou adresu a zobrazí se možnosti obnovy hesla. protože jsou účty vedeny zcela anonymně, tak jinou možnost obnovy hesla bohužel nemáme.

Ivana

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Ahmad

22.7.2021 v 13:42

relevantní
Dobrý den,

u zmíněného účtu je pro obnovu hesla nastavena ověřená emailová adresa. Doporučuji tedy vyplnit formulář ZDE a přes ověřený email heslo obnovit.

Ivana

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Karel Novak

5.8.2021 v 13:34

relevantní
Dobrý den,

obávám se, že pro Vás nebudu mít dobrou zprávu.
V tomto případě je jedinou možností obnovy to, že měla maminka nastaven v minulosti nějaký jiný ověřený email a na něj přišla informace o změně hesla. Je tam poté možnost tuto změnu hesla vetovat. Pokud jej nastaven neměla a aktuální ověřené informace neznáte, tak se obávám, že se k účtu již nepůjde přihlásit.
Účty jsou vedeny zcela anonymně, tedy nemáme jinou možnost, jak uživatele ověřit, je mi líto.

Ivana

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Marek Dohnal

21.10.2021 v 11:19

relevantní
Dobrý den,

píše to přímo, že se do účtu zřejmě přihlašuje někdo cizí? Pokud ano, tak v tomto případě se prosím obraťte na technickou podporu online ZDE v pracovní době 8:00 - 16:30 hod v pracovní dny. Kolegové prověří, proč došlo k blokaci a jistě naleznou řešení situace i když již nemáte dané číslo.

Ivana

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Pepistagamercz

25.10.2021 v 16:17

relevantní
Dobrý den,

zřejmě pro Vás nebudu mít dobrou zprávu. Pokud neznáte aktuálně platné heslo a formulář ZDE vám nabízí pouze neaktuální telefonní číslo tak obnova hesla nebude možná a jedinou možností jak se do schránky přihlásit zůstává zkoušet různé formy hesla u přihlášení nebo se podívat, zda nejste v nějakém prohlížeči trvale přihlášen, je mi líto. Protože jsou účty anonymní, nemáme žádnou jinou možnost obnovy hesla, náhledu do schránky, ověření dokladů apod.
Popřípadě ještě můžete zkusit číslo u operátora obnovit.

Ivana

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Tereza Kubickova 1989

30.10.2021 v 18:12

relevantní
Dobrý den,

rozumím Vám, ale zřejmě pro Vás nebudu mít dobrou zprávu. Naše schránky jsou zakládány a vedeny anonymně, IP adresy přihlášení tedy nemáme k dispozici a stejně tak do obsahu schránky nemá nikdo ze zaměstnanců jakýkoliv přístup. Ověřit uživatele může pouze automatický systém na základě aktuálně nastaveného ověření, jenž mohl nastavit pouze ten kdo znal platné heslo. Pokud máte podezření na odcizení osobních údajů, doporučuji obrátit se na vašeho právního zástupce. Rovněž blokace nebo smazání účtu je podmíněno platným heslem, jinak by takto mohl žádat o zrušení kdokoliv. Ráda bych pomohl více, ovšem ověřit uživatele je po technické stránce možné pouze na základě nastaveného ověření, je mi líto.

Ivana

Nový dotaz

Přiložené přílohy

    Zbývá 12MB (z 12MB)

    Nekdo mi ukradl email

    Přiložené přílohy

      Zbývá 12MB (z 12MB)