Fórum nápovědy

Seznam

Blokace diskuze

S Š

21.4.2021 v 14:51

Nemůžu přispívat do žádné diskuze. Napsal jsem jenom jednou. Příspěvek nebyl ani sprostý, ani urážlivý. Účet mi byl trvale zablokován a ani mi nebyl zaslán důvod.

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor

23.4.2021 v 10:52

relevantní
Dobrý den,

je mi líto ale nemám zde náhled do administrace diskusí. V tomto případě se prosím obraťte na kolegy na emailové adrese diskuze@firma.seznam.cz a situaci jistě prověří.
Pokud se však jedná o tento účet, domnívám se, že je to proto, že jste porušil podmínku o nastaveném jménu a příjmení. Doporučuji přečíst si licenční podmínky ZDE hlavně bod 3.13.
Jakmile budete mít vše v pořádku nastaveno, pak se můžete obrátit na kolegy na dané adrese, zda je ještě možné odblokování.

Ivana

Jimmysa Šaffer

27.4.2021 v 16:39

Rád bych přispíval do diskuze.Za jeden příspěvek mi byl trvale zablokován účet.Pokud jsem se provinil,tak se hluboce omlouvám ,a žádám aby mi za 5 let mohlo být odpuštěno.I z toho důvodu,že to co jsem napsal, už není dávno aktuálni a už jsem změnil své názory ku prospěchu správné diskuze.Děkuji. UA:Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/90.0.4430.85 Safari/537.36

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Jimmysa Šaffer

29.4.2021 v 11:33

relevantní
Dobrý den,

je mi líto ale nemám zde náhled do administrace diskusí. V tomto případě se prosím obraťte na kolegy na emailové adrese diskuze@firma.seznam.cz a situaci jistě prověří.
Pokud se však jedná o tento účet, domnívám se, že je to proto, že jste porušil podmínku o nastaveném jménu a příjmení. Máte v občance skutečně uvedeno "Jimmysa Šaffer" ? Doporučuji přečíst si licenční podmínky ZDE hlavně bod 3.13.
Jakmile budete mít vše v pořádku nastaveno, pak se můžete obrátit na kolegy na dané adrese, zda je ještě možné odblokování.

Ivana

František Novák

6.5.2021 v 19:12

Dobry den,byl jsem nesmyslne zablokovan na tyden,aniz bych pouzil jedine sproste slovo!Chtel jsem to resit na adrese z ktere mi prisla blokace,ale nikdo nereagoval.Mam tam snad poslat moji stiznost stokrat,aby senekdo uracil odepsat???Neni problem!

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od František Novák

9.5.2021 v 15:12

relevantní
Dobrý den,

jak je zmíněno v tomto vláknu výše i v jiných na téma diskuse, tak je mi líto ale nemáme zde náhled do administrace diskusí. Fórum slouží pro řešení potíží s nastavením emailové schránky apod. V tomto případě se prosím obraťte na kolegy na emailové adrese diskuze@firma.seznam.cz a situaci jistě prověří.

Zároveň si dovolím upozornit, že stížnosti jsou přijímány pouze písemnou formou (ideálně doporučeně) na adrese: Seznam.cz a.s., Radlická 3294/10 Praha 5 150 00. Je tedy možné, že email, ze kterého chodí informace o blokaci neslouží ke komunikaci ani přijímání stížností.

Přeji alespoň pěkný den,
Ivana

David Hoffmann

10.5.2021 v 22:36

Mam taky blokaci a nevim zaco a na email me nic nedoslo, jak to poresit... diky za odpoved.

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od David Hoffmann

11.5.2021 v 14:56

relevantní
Dobrý den,

Ivana

Nový dotaz

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)

Blokace diskuze

Přiložené přílohy

Zbývá 12MB (z 12MB)