Fórum nápovědy

Seznam

Blokace účtu

Antonín Rylka

5.2.2021 v 18:47

Dobrý den,
opakovaně žádám o zpřístupnění možnosti využívat svůj účet v rámci inzerce. Nejsem si vědom porušení pravidel o kterých informujete v notifikaci. Notifiakce uvádí také informaci o neoprávněném přístupu. V tomto případě jsem změnil heslo, ale účet je stále blokován. Účet využívám již mnoho let a nikdy tento problém nenastal. Bohužel jsem v pracovních dnech velmi pracovně vytížen a nemám čas volat na podporu. Děkuji za kladné vyřízení věci.

Rylka

Pavel Rychter

5.2.2021 v 19:31

Dobrý den, nejsem si vědom porušení jakýhkoli podmínek pro možnost používat můj letitý učet. Vy ano? Vysvětlete mě, prosím, čím jsem se přesně provinil. Děkuji

Šárka Neumanová

5.2.2021 v 21:54

Mám úplně stejný problém..zablokovali mi účet po inzerování, údajné porušení podmínek, čehož si nejsem vědoma. Také prosím o vysvětlení nebo odblokování účtu. Děkuji.

Jitka 9591

6.2.2021 v 15:10

Žádám o zpřístupnění účtu. Založila jsem si nový účet a píšete mi, že mám účet trvale zablokovaný. Nevím čím jsem se provinila. Žádné vulgarity, urážky, rasistické projevy jsem nepsala a přesto jsem zablokovaná. Jestli blokujete i ostatním diskutujícím účty tak mě je jasné proč. Mému manželovi jste také natrvalo zablokovali účet -asi stejný důvod. Za pravdu účty blokujete a za sprosté výrazy ,urážky či nadávky účty necháváte. Pozorně si čtu ostatní diskuse a nevím co si mám o tom myslet. Děkuji za vyřízení. Jitka

Mickalmende Mičkal

6.2.2021 v 18:38

Rád bych věděl proč mám trvalé zablokovaný svůj účet. Nejsem si vědom,že bych někomu nadával nebo sprostě osočoval. Tak tím to žádám o znovu zpřístupnění svého účtu ať mohu opět vztupovat do diskuzi. Beru to jako diskriminaci a omezování svobody slova a hlavně bych rád věděl řádný důvod blokace, nebo se bojíTe názoru lidí.

Libena Plackova

6.2.2021 v 19:41

relevantní
Mám stejný problém, a dneska mi přišla odpoved - 3.
13. Uživatel je povinen vystupovat na Službě pod svým pravým jménem a příjmením, nikoliv pod uživatelským jménem. Provozovatel si vyhrazuje právo zamezit Uživateli přístup na Službu, pokud bude ve svém účtu uvádět evidentně nepravdivé informace o svém jméně
a příjmení.

Všechny
uživatelské účty, které porušují ustanovení toho bodu postupně blokujeme.

Jakmile
uvedete údaje ve Vašem uživatelském účtu do souladu se smluvními podmínkami služby Seznam Diskuze, tzn. uvedete celé své jméno a příjmení, bude na základě Vaší následné formální žádosti diskusní účet v nejbližším možném termínu odblokován.

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor

7.2.2021 v 11:11

relevantní
Dobrý den,

bohužel zde na fóru nemáme náhled do administrace sbazaru. Tuto administraci si kolegové spravují sami. V případě blokace na sbazar.cz se prosím obraťte na technickou podporu online v sekci sbazar.cz ZDE v pracovní době 8:00 - 16:30 hod v pracovní dny. Kolegové prověří, proč je účet blokován.

Ivana

Nový dotaz

Přiložené přílohy

    Zbývá 12MB (z 12MB)

    Blokace účtu

    Přiložené přílohy

      Zbývá 12MB (z 12MB)