Fórum nápovědy

Seznam

Blokovaná diskuze

Jitka Kolenakova

17.1.2021 v 15:20

Dobrý den, zjistila jsem, že mám zablokovanou diskuzi k článku pro porušení smluvních podmínek. Můžete mi prosím sdělit, co jsem porušila? Děkuji. J. Koleňáková

ivana fiuraskova

17.1.2021 v 17:39

Paní Kolenáková to je takový NOVINKOVÝ FOLKLOR ! A neodpoví vám-nemají toliko slušnosti. Já jsem blokovaná denně-za NIC. A nikdy mi na můj dotaz PROČ?-NIKDO NEODPOVĚDĚL!
nEJSPÍŠ :DLE SMLUVNÍCH PODMÍNEK? !

Zubkin

17.1.2021 v 18:13

Dobrý den. Není mi jasné, proč mi byl zablokován účet. Žádné " strašné " připomínky jsem tam neuváděl. Děkuji.

tomáš blaha

17.1.2021 v 18:46

jsem zablokovaný trvale a nikdo z těch adminů nemá kouska slušnosti odpovědět na otázku ,proč, . je to horší jak za bolševika.

Jarmila Šromová

17.1.2021 v 19:33

Zjistila jsem též, že jsem věčně bloknutá pronic zanic, píši, slušně nepoužívám vulgární slova, píši, co si myslím o naší vládě slušně, je svoboda slova, nikomu nenadávám, nejsem si vědoma, co jsem už několikrát porušila, jsem z toho už opravdu naštvaná, proč mně blokujete za nic??

Jarmila Šromová

17.1.2021 v 19:34

Už mně nebaví se připojovat do vaší diskuze, kde nás buzerujete, když nepíšeme nic proti smluvních pravidlech??

Jarmila Šromová

17.1.2021 v 19:35

Jarmila Šromová-sdělit, proč mně blokujete prosím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PŘEMYSL MIKEŠ

17.1.2021 v 23:00

Na diskuze zde můžou jen vyvolení
Cenzor tady řádí a maže vše, co se mu nelíbí.

Za toto porušení smluvních podmínek jsem si vysloužil týdenní karanténu.
Nemám této totalitě co dodat

Melluzzina

18.1.2021 v 6:57

Všechny opačné názory jsou důvodem k blokaci.nemusíte být vulgární,či něco podobného...Jednoduše stačí,když dáte jakýmkoliv způsobem najevo,že s obshem ve článku máte nějaký problém,či ne něj máte jiný-opačný názor....
Ano..už i toto je na Novinkách.cz důvod k blokaci úču...
Přeberte si to jak chcete...
Já mám jasno.
Jde o porušování lidských práv.Omezování svobody slova a projevu....Žaloba by musela být hromadná..jednotlivec nezmůže nic.....
Co vím,už se"na tom"pracuje...V lepším případě cca do dvou měsíců bude o tomto problému relace v TV.Samozřejmě NE na ČT:-)))))

Radomír Pouza

18.1.2021 v 11:48

Už začínám rezignovat na slušnost cenzora. Každou chvíli jsem blokovaný pro jakési porušení pravidel. Jsem se písemně ohradil, ale druhá strana nemá ani tolik slušnosti aby reagovala. Nemusíte ani uvést nic co by bylo nemravné, hrubé a podobně. Stačí kydž budete reagovat na něčí názor a jemu se to nebude líbit, tak zvolí ve třech tečkách "nahlásit" a cenzor Vás blokne aniž by zvážil zda je to oprávněné. Je to žumpa , která se v části "super" chová jako úchyl a voyager, ale tam se může téměř vše. Je mi z nich nevolno.

Radomír Pouza reagoval na příspěvek od Melluzzina

18.1.2021 v 12:02

Svatá pravda, sám bych to nenapsal lépe.

Jindřich Podrázský

18.1.2021 v 14:09

Nabývám dojmu, že žádný cenzor neexistuje. Vše je dle mne automat.
V momentu, když někdo nahlásí Váš příspěvek, dostanete automatický blok. A pokud se těch bloků sejde víc, automat vyhodnotí, že jste "rebel" a zablokuje Vás natrvalo.

Wilhelm Tel

18.1.2021 v 22:47

Tak to snad nemá ani cenu komentovat, to se vidí hned na první pohled o čem ty nové diskuze na Seznamu jsou. Jako, že mají všichni v podstatě uhlazeně stejný názor a navzájem si jenom notují. Hlavně nekritizovat práci policie.

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor

19.1.2021 v 10:42

relevantní
Dobrý den,

v mnoha dalších vláknech na téma diskusí jsem již uváděla informaci, že fórum slouží hlavně k pomoci s technickými problémy, pro služby email.cz a mapy.cz, a administrátoři diskusí komunikují pouze přes email a to na adrese diskuze@firma.seznam.cz. Na fóru není nikdo, kdo by měl do administrace diskusí přístup, tedy Vám zde ani nikdo neodpoví na otázky typu "za co jste mě zablokovali". Pokud se tedy Vaše dotazy vážou k diskusím, obraťte se prosím na zmíněný email. Děkuji za pochopení.

Ivana

Nový dotaz

Přiložené přílohy

    Zbývá 12MB (z 12MB)

    Blokovaná diskuze

    Přiložené přílohy

      Zbývá 12MB (z 12MB)