Fórum nápovědy

Seznam

Zapomenuté heslo a ztracený mobil rodiče

Libor Dohnal

6.1.2021 v 16:02

Dobrý den, lze nějak obnovit heslo e-mailu mých rodičů ? Měli tam sice telefon na obnovu, ale ten maminka někde ztratila při nehodě, teď je v nemocnici. Tatínek si heslo nepamatuje.
Zakládat novou schránku nechtějí, mají tam spousta kontaktů, fotek, informací, schránka je i rozšířená na více mailů. Veškeré bližší údaje jejich znám-tel., mail, aj., pomohla by obnova hesla na mé tel. číslo či mail.
Mohu zaslat i žádost s elektronickým podpisem či z datové schránky (z mé i maminky). Děkuji předem info, maminka bude v nemocnici cca měsíc a tatínek je bez mailu a našich kontaktů.
relevantní

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor

9.1.2021 v 11:10

relevantní
Dobrý den,

zřejmě pro Vás nebudu mít dobrou zprávu. Pokud neznáte aktuálně platné heslo a formulář ZDE vám nabízí pouze neaktuální telefonní číslo tak obnova hesla nebude možná a jedinou možností jak se do schránky přihlásit zůstává zkoušet různé formy hesla u přihlášení nebo se podívat, zda rodiče nejsou v nějakém prohlížeči trvale přihlášeni, je mi líto.
Popřípadě ještě můžete zkusit číslo u operátora obnovit. Určitě jsou možnosti jak číslo obnovit.

Ivana

Ivana 2 Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Hromkovamartinaa 21

17.1.2021 v 15:01

relevantní
Dobrý den,

bohužel, heslo se zjistit nedá. Můžete si ovšem nastavit nové heslo přes formulář ZDE , na základě toho, co jste si pro obnovu hesla u účtu nastavila.

Ivana

Nový dotaz

Přiložené přílohy

    Zbývá 12MB (z 12MB)

    Zapomenuté heslo a ztracený mobil rodiče

    Přiložené přílohy

      Zbývá 12MB (z 12MB)