Fórum nápovědy

Seznam

skrytí poznámek

Marie Šindlářová

8.11.2019 v 23:38

Dobrý večer,
zakládám si poznámky na seznamu-objeví se, když se přihlásím do e-mailu. Když se odhlásím, musím udělat ještě další krok, tj. "zapomenout uživatele", jinak se poznámky stále zobrazují. Jsme dva uživatelé na jednom profilu, nechci mít poznámky volně dostupné.
Proč je tato "novinka"? ještě před nedávnem stačilo prosté jednorázové odhlášení z pošty a poznámky se skryly - teď je to nadvakrát.
Děkuji.
Marie Šindlářová
Nebo poradíte jednodušší postup?

Petr Helpdesk • Moderátor

9.11.2019 v 10:21

relevantní
Dobrý den,

ano zde se jedná o plošné nastavení naší služby. Pokud tedy nechcete po odhlášení ze schránky mít zobrazné nastavení domovské stránky, je nutné zadat "zapomenout uživatele". K tomuto kroku bylo přistoupeno z důvodu produktového rozhodnutí. Děkuji

Petr

Jindřich Chládek reagoval na příspěvek od Petr Helpdesk

10.12.2019 v 21:30

Dobrý den,
vnímám toto jako velké bezpečnostní riziko a Vaše argumenty jsou nesmyslné.
Vemte si tu logiku: Kliknu na ODHLÁŠENÍ a následující stránka mi POTVRZUJE ŽE JSEM BYL ODHLÁŠEN. Proč tedy není odhlášení kompletní a proč jsou hlavně stále viditelné poznámky? Máte to tak trošku postavené na hlavu. Proč potvrzujete něco co není pravda?
Jde zde o bezpečnost soukromí a dat Vašich uživatelů, kdo je podepsaný pod tímto produktovým rozhodnutím by měl být okamžitě sesazen z funkce.
S takovou raději účet zruším a přejdu k Gmail. Prosím o Vaši reakci

Petr Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Jindřich Chládek

11.12.2019 v 9:28

relevantní
Dobrý den,

dané odhlášení je však odhlášení ze služby email. Nikoliv z domovské stránky. Jedná se tedy o dvě odlišné služby v rámci jednoho účtu. Děkuji

Petr

Jindřich Chládek reagoval na příspěvek od Petr Helpdesk

11.12.2019 v 16:58

Dobrý den,
postrádá to jakoukoliv logiku jak to máte nastavené a jak to vysvětlujete.
Pokud by to bylo jak píšete, tak pokud bych se odhlásil z domovské stránky, tak bych zůstal přihlášený na emailu. Ale tak to není. Pokud se odhlásím na domovské stránce, odhlásím se tím z emailu ale na domovské stránce zůstanu.
Pokud se přihlásím, tak se současně přihlásím do služby email a domovské stránky. Podobný postup bych očekával u odhlášení, tedy že se jedním odhlášením odhlásím z emailu i z domovské stránky.
U služby google to funguje, pokud se přihlásím, mám přístup do všech aplikací (drive, mail, kontakty, ...). Pokud se odhlásím, odhlásím se ze všech aplikací, žádná nezůstane aktivní.

Prosím Vás, jde mi jen o to, aby když kliknu na odhlásit, tak abych se opravdu odhlásil - tedy aby zmizely hlavně moje poznámky. O nic jiného mi nejde. Tak jak to nyní máte není bezpečné. To že chcete sledovat uživatele i po jejich polovičatém odhlášení je mi úplně jedno, jde mi jen o ty poznámky. Děkuji

Petr Helpdesk • Moderátor reagoval na příspěvek od Jindřich Chládek

13.12.2019 v 14:50

relevantní
Dobrý den,

ano rozumím, ovšem aktuálně se jedná o nastavení naší služby jako takové, nikoliv o technickou závadu. Děkuji tedy za návrh na případné vylepšení naší služby do budoucna. Rád bych pomohl více, ovšem řešení chyby zde není, jelikož se nejedná o chybu ani individiuální nastavení, ale o plošné nastavení naší služby. Děkuji

Petr

Nový dotaz

Přiložené přílohy

    Zbývá 12MB (z 12MB)

    skrytí poznámek

    Přiložené přílohy

      Zbývá 12MB (z 12MB)