Odhlášení z odběru upozornění v prohlížeči

Na webu Novinky.cz se můžete přihlásit k odběru tzv. upozornění (notifikací), díky kterým budete rychle informováni o významných událostech a článcích. Přihlášení a případné odhlášení probíhá vždy v rámci prohlížeče, který používáte (Chrome, Firefox, Safari a další). Podívejte se níže, jak již dříve nastavená upozornění vypnout, aby se již nezobrazovala.

Vypnutí notifikací je jednoduché. Pro konkrétní postup si zvolte vámi používaný prohlížeč:
   

Mozilla Firefox

  • Přejděte na hlavní stránku Novinky.cz.
  • V horní části prohlížeče v adresním řádku klikněte na ikonky vlevo od adresy https://www.novinky.cz/.
  • V zobrazené bublině klikněte v části Oprávnění na křížek u Povoleno. Tím se nastavené povolení vypne.


-nebo-
 
  • V prohlížeči přejděte do nastavení a vyberte Možnosti.

 
  • V levé části přejděte do Soukromí a zabezpečení.
  • Nalezněte část Oprávnění a u volby Oznámení klikněte na tlačítko Nastavení...

 
  • V zobrazeném okně označte řádek s https://www.novinky.cz/ a vpravo můžete upozornění vypnout výběrem možnosti Blokovat.
  • Nebo můžete celé nastavení smazat tlačítkem Odebrat server.


 

Google Chrome

  • V prohlížeči přejděte do hlavního menu a vyberte Nastavení.

 
  • Na konci celé stránky klikněte na odkaz Rozšířené nastavení.
  • Poté nalezněte sekci Ochrana soukromí a zabezpečení a klikněte na část Nastavení obsahu.

 
  • V nabídce nalezněte a otevřete část Oznámení.

 
  • V zobrazeném seznamu najděte část Povolit a v ní položku https://www.novinky.cz:443.
  • Vpravo klikněte na tlačítko se třemi tečkami a pod ním zvolte Blokovat pro zastavení příjmu upozornění, nebo Odebrat pro smazání nastavení pro Novinky.cz.


 

Apple Safari

  • V prohlížeči přejděte do menu Safari a následně Předvolby.

 
  • V menu přejděte do záložky Webové stránky.
  • V levé nabídce zvolte Oznámení a v pravé části nalezněte položku Novinky.cz.
  • V pravé části položky můžete volbou Zakázat zastavit příjem upozornění, nebo označte celou položku a dole klikněte na tlačítko Odstranit pro smazání nastavených upozornění.

 

Pomohl Vám tento článek? Ne

Kontaktujte nás