Jak smazat profil?

1. Přihlaste se na Lidé.cz
2. V horním navigaci vyberte Můj fotopříběh
3. Na levé straně klikněte na ikonu ozubeného kolečka s popisem Upravit
4. Sjeďte zcela dolů na okraj stránky
5. Stiskněte možnost Smazat profil
6. Pokud jste si smazání profilu promysleli, potvrďte dotaz "Opravdu si přejete smazat svůj profil?"
7. Po potvrzení dojde k odhlášení ze služby

8. V případě, že chcete vědět, kdy profil bude smazán, znovu se Přihlaste. Ihned po přihlášení se zobrazí datum a čas, kdy dojde ke smazání profilu. Do uvedené doby můžete Obnovit profil v původním rozsahu. Pokud trváte na smazání profilu, zavřete informaci křížkem nebo klikněte na červené tlačítko. Opět dojde k automatickému odhlášení.

9. Rozhodnete-li se Obnovit profil, žádost o smazání se stornuje a v případě nového zadání profilu na smazání začne i nové odpočítávání ochranné doby.

Pakliže chcete předejít opětovnému založení profilu, tak se na Lide.cz již nepřihlašujete ani neprovádějte přechod z přihlášeného stavu z jiné služby Seznamu.


Pomohl Vám tento článek? Ne

Kontaktujte nás