Zrušení e-mailové schránky

Každý uživatel má možnost zrušit svou e-mailovou schránku. Zrušení schránky trvá 7 dní, během kterých je možné kdykoli vzít své rozhodnutí zpět. Po uplynutí 7 dní bude e-mailová schránka odstraněna, a to včetně veškerého obsahu. Chcete-li zrušit svou e-mailovou schránku, postupujte následovně:

  • Ve schránce vpravo nahoře klikněte na své jméno a v nabídce zvolte Nastavení > Odesílatel.
  • Na konci stránky zatrhněte políčko se souhlasem "Jsem si vědom/a, že zrušením schránky..."
  • Zadejte své přístupové heslo k ověření požadavku.
  • Klikněte na tlačítko "Zrušit schránku".



Od této chvíle se bude v horní části schránky zobrazovat upozornění na nastavené plánované zrušení.



Rozhodnete-li se stornovat žádost o zrušení schránky, postupujte takto:
  • Zatrhněte políčko s požadavkem o stornování.
  • Zadejte své přístupové heslo k ověření požadavku.
  • Klikněte na tlačítko "Potvrdit"


 
Poznámka: Zrušená e-mailová schránka není aktivní a nelze tak do ní přijímat poštu. Ve chvíli, kdy se do schránky opětovně přihlásíte, ji tímto znovu aktivujete a schránka se tak bude jevit jako nově založená, tedy uvítá vás jako nového uživatele a nebude obsahovat žádné předchozí zprávy ani nastavení.

Pomohl Vám tento článek? Ne

Kontaktujte nás