nokia C7

Zde je to správné místo pro vaše podněty, připomínky, ale i hlášení nedostatků nové mobilní verze služby Email.cz.
ret...@...

nokia C7

odesláno v 21 bře 2012 14:05

Dobrý den, v mobilu při nastavení klienta se mi všechny maily načetly bez jména odesílatele, navíc hlásky s diakritikou se zjeví jako geometrický patvar..čím tohle může být???

pet...@...

Re: nokia C7

odesláno v 22 bře 2012 20:57

Ahoj,
zkusil jsem si nakonfigurovat můj účet na mobilu (v mobilu výběrem Seznam.cz) vedle toho, co už tam mám a jsem na tom podobně. Píše mi to Ne?itelná zpr. el. po?ty a ve zpráve nic není

ret...@...

odesláno v 04 dub 2012 13:53

přesně tak, nedor"tel": zpr"va...a není boha, aby se to načetlo ve správném tvaru. Když si otevřu poštu na webovkách seznamu, tak v pohodě..záhada..

ele...@...

odesláno v 17 dub 2012 20:54

Tak alespoň u mě vyřešeno, pomohlo smazat účet na mobilu a zadat znova. Ale tuhle nekomunikaci od Seznamu přes srdce nepřenesu a budu se snažit odejít jinam. Spousta věcí se dá pochopit, nejde všechno hned, ale takové až arogantní mlčení ke strastem uživatelů, to se nehodí do dnešní doby. Je takový problém někoho určit, aby uživatele aspoň sem tam ubezpečil, že se na tom pracuje? Jste ostuda internetu.

js....@...

odesláno v 20 dub 2012 10:38

Nejde jinak než souhlasit s ele...@...

Zpět na Mobilní verze