QR čtečka - chyba?

Pro všechny kteří užívají mobilní verze stránek.
bla...@...

QR čtečka - chyba?

odesláno v 15 led 2011 17:11

Dobrý den, potřebuji poradit, co dělám špatně: do PC jsem si z vašich stránek stáhla QR čtečku, typ pro Sony Ericsson W960. Oproti jiným aplikacím mám ovšem problém s její instalací poté, co je z PC odeslána do mého telefonu. V něm spustím instalaci - instalace se sice spustí, ale nedokončí se - těsně před koncem instalace aplikace spadne a v telefonu nainstalována není. Testovala jsem i jiné verze čtečky - např. verzi pro Nokii v telefonu Nokia a tam vše proběhlo hladce. S jinými aplikacemi a jejich instalacemi můj SE problém nemá. Nemůže být chyba na vaší straně? Děkuji za odpověď.

kry...@...

Re: QR čtečka - chyba?

odesláno v 18 led 2011 08:51

Třeba je ten instalační soubor poškozený, zkus jí znovu stáhnout. Nebo to zkus v mobilu - přímo otevřít adresu m.seznam.cz/qr a tam kliknout na tu ikonku pro stažení.

bla...@...

odesláno v 18 led 2011 10:54

kry...@... píše:Třeba je ten instalační soubor poškozený, zkus jí znovu stáhnout. Nebo to zkus v mobilu - přímo otevřít adresu m.seznam.cz/qr a tam kliknout na tu ikonku pro stažení.

To mě taky napadlo a oba způsoby jsem hned zkusila, a to dokonce několikrát pro případ, že se aplikace špatně stáhla. Je to ale pořád to samé - nelze doinstalovat ani verzi staženou do PC (mnoho pokusů), ani verzi staženou mobilem. Navíc se to instaluje neobvykle pomalu a těsně před koncem to spadne a nainstalováno není nic.

kry...@...

odesláno v 19 led 2011 09:50

Tak to vypadá, že aplikace bohužel není s tímto typem telefonu kompatibilní. :(

bla...@...

odesláno v 19 led 2011 10:15

kry...@... píše:Tak to vypadá, že aplikace bohužel není s tímto typem telefonu kompatibilní. :(

Dobře, tak proč tedy ale uvádějí, že ano? Z roletového menu vyberu svůj typ telefonu a ke stažení se mi nabídne aplikace, od které očekávám, že je určena pro můj telefon :D A ono ne...hm... ;)

oho...@...

odesláno v 08 črc 2012 15:19

Mě se děje to samé, když to stáhnu do PC a potom do mobilu tak to nejde vůbec (není to ani .jar ani .jad) tak nevím, mám LG KM900 a když aplikaci stáhnu přímo z http://m.seznam.cz/qr těsně před skončením instalace je objeví nápis: ,,Neplatný popisovač. (null)´´. Nevíte co s tím?

Zpět na Smobil - Mobilní služby