nefunguje odesílání mailu z mobilu

Pro všechny kteří užívají mobilní verze stránek.
mar...@...

nefunguje odesílání mailu z mobilu

odesláno v 23 zář 2011 12:01

Dobrý den, mám nokii N97 mini,používám na něm normálně mail, poštu mi lez přijímat bez problémů,ale nelze ji odesílat. Kde může být problém, coje potřeba (pře)nastavit?
Díky!

dom...@...

Re: nefunguje odesílání mailu z mobilu

odesláno v 12 říj 2011 11:28

Co je v tom telefonu nastaveno jako server pro odchozí poštu? A co to píše za chybu?

hon...@...

odesláno v 17 lis 2011 13:06

Přesně tak, několik dnů už nezle odeslat email ani z iphone ani nokie.Chyba musí být u Seznamu, protože z jiných emailů vše funguje jak má. Příchozí pošta OK,ale odchozí píše :kopie byla umístěna do schránky Odchozí.Adresát xy...@... byl odmítnut serverem, protože serven nepovoluje předávání pošty. Jak se k tomu Seznam postaví ???A kdy ???

-s-...@...

odesláno v 17 lis 2011 13:41

hon...@... píše:Přesně tak, několik dnů už nezle odeslat email ani z iphone ani nokie.Chyba musí být u Seznamu, protože z jiných emailů vše funguje jak má. Příchozí pošta OK,ale odchozí píše :kopie byla umístěna do schránky Odchozí.Adresát xy...@... byl odmítnut serverem, protože serven nepovoluje předávání pošty. Jak se k tomu Seznam postaví ???A kdy ???

Dobrý den,
zkusil jste kontaktovat svého mobilního operátora či kontaktovat online technickou podporu Seznamu ? Po státním svátku tak můžete případně učinit.

nat...@...

odesláno v 09 bře 2012 12:00

Mám stejný problém: kopie byla umístěna do schránky Odchozí.Adresát xy...@... byl odmítnut serverem, protože serven nepovoluje předávání pošty. nevíte prosím někdo jak to vyřešit?

ada...@...

odesláno v 22 bře 2012 13:09

mar...@... píše:Dobrý den, mám nokii N97 mini,používám na něm normálně mail, poštu mi lez přijímat bez problémů,ale nelze ji odesílat. Kde může být problém, coje potřeba (pře)nastavit?
Díky!

pla...@...

odesláno v 29 bře 2012 12:56

dobry den,

el jsem stejny problem a je vyresen. Stavi do adresy odchoziho serveru napsat server poskytovatele, tj. V mem pripade ne smpt.seznam.cz, ale smpt.t-email.cz je sptavne v pripade pripojeni pres t-mobile. Statni nechat na klasickych parametrech (pop3 a podob.)

vav...@...

odesláno v 25 kvě 2012 21:58

Měl jsem stejný problém a tady jsem našel odpověď:
http://napoveda.seznam.cz/cz/jake-jsou-adresy-pop3-imap-a-smtp-serveru.html

Ve zkratce:
Server pro odchozí poštu: smtp.seznam.cz, SSL šifrování, port 465
Zapnout ověřování uživatelského jména a hesla na SMTP serveru

Zpět na Smobil - Mobilní služby