ituji svůj dotaz z 10.1.2011:
Správcem stránem Spolužáci nám byl změněn název třídy. Stránky jsem sama celé zakládala jako hlavní správce třídy. Správce stránek mi změnil uživatelské jméno a zrušil správcovství.Chci svoje přístupová práva jako tvůrce stránek zpátky i své staré uživatelské jméno, které jste přiřadili někoumu jnému.
Doplňuji:
ID třídy je: 315080.
Správce stránek oslovil před dvěmi lety moji spolužačku s tím, že máme nevhodný název třídy a musí se změnit. Tím vše začalo. Pravdou je, že jsem t.č. byla po autonehodě dlouhodobě v nemocnici. Jinak jsem se pravidelně o stránky starala a aktualizovala je. O přeházení uživatelských jmén jsem se nijak nezasloužila. Nevylučuji, že jsem nějaké škody usilovnou snahou přihlásit se na jiné jméno mohla napáchat.To nejsem schopna posoudit. Stejně to bylo v době, kdy už byly naše stránky rozházené.Ale ani správce třídy nemůže bohužel nijak zasáhnout. Myslíte, že by pomohlo zrušit můj profil a vytvořit nového spolužáka a ustanovit jej HS nebo jen správcem třídy? Mohli byste mi s tím pomoci vy, když je správce bezmocný? Zakládání nové třídy je nejzazším řešením, ale i o tom uvažuji. Míla