Systém přdávání funkcí na základě návštěvnosti se mi jeví jako naprosto mylný a v podstatě nesmyslný. Sám s tím mám problém, jelikož vždy v naší třídě jsou všichni zvyklí obracet se na mne, pokud něco potřebují. Měl bych pak zjišťovat, kdo je právě nyní správce, pak ho navést jakým způsobem to změnit ( v našem věku jsou někteří spolužáci rádi, že si stránku otevřou, ale nějaká administrace je pro ně cizí slovo), atd. Jen než právě určeného spolužáka naženu utíká celkem dost času naprosto zbytečně. Člověk, který se stane automaticky správcem je z toho zmatený a volá zase mne, co má dělat. Důsledek je takový, že stránky přestanou navštěvovat, jelikož je to pro ně moc komplikované,složité. Administrace nemá to nic společného s nějakou návštěvností jednou za 30 nebo 60 dnů. Vidím v tom jen snahu o co největší návštěvnost stránek a nucení lidí tyto stránky navštěvovat ( tomu rozumím,

). Řešením by mohlo být mít možnost nastavit u každé třídy, zda se správce může měnit, či nikoliv. Byla by dál zvýšená návštěvnost a naše starší a pokročilé ročníky by s tím neměly problém.