odesláno v 30 kvě 2012 12:13
Dobrý den.
Tak dalece se v tom angažovat rozhodně nehodlám. Chtěl jsem založit školku a třídu pro svoji mladší dcerku, dokud si ještě pamatuje podle fotek, kdo s ní do školky chodil a doplnit fotkama. Nyní již chodí do první třídy ZŠ. Ostatně stejně tak, jako jsem založil školku pro svou starší dcerku, která je již v páté třídě ZŠ. Ta ji používá a spolu s ní i někteří její bývalí školkoví spolužáčci.
Dnes jsou v této školce Česká republika >> Ostrava >> Ostrava >> Moravská Ostrava - MŠ Varenská 2A již dvě fungující třídy.
Bohužel školka na Lechowiczově ulici to štěstí mít nebude - pokud to nenapadne aktivně zdejší paní ředitelku.
Moje mladší dcerka holt bude pracně, až bude větší, hledat své bývalé kamarádky a kamarády ze školky přes Facebook a to tajně, protože já jí browzdat po sociálních sítích hned tak nedovolím.
Ale to už bude jedno, protože si už na jména a příjmení těch dětí stejně nevzpomene.
Ruku na srdce - vy z hlavy dáte alespoň 12 jmen a příjmení od spolužáků ze své školky? A jakpak je to dlouho?
A co mám udělat, kdybych chtěl založit školku svoji, tedy z let 1978 - 1979, která už dneska třeba neexistuje?
I když ta moje jo. http://www.blahoslavova.moravskaostrava.cz/. Takže zase za paní ředitelkou???
Přesto si ještě na 2 - 3 děti vzpomenu.
Ostatně až se k tomu samému odhodlá moje dnes sedmiletá dcera, tak na tom bude možná podobně a z její školky bude třeba azylový dům armády spásy. Nebo obchod, lékárna atd...
Ale to neřešíte - proč taky.
Carpe Diem!
Práci čest!