Žádost o smazání příspěvku na nástěnce

Diskuse k fungování služby Spolužáci.
rom...@...

Žádost o smazání příspěvku na nástěnce

odesláno v 15 dub 2012 13:06

Dobrý den. Byl jsem hl. správcem třídy ID 668832,teď už jsem jen správce. Ale z dob mého hl. správcování,zůstalo na nástěnce tohle přání:
Upozornění: Upozornění třídy
Krásné a ničím nerušené prožití vánočních svátků a v novém roce 2010 mnoho úspěchů a radosti! To vše Vám přeje

Nikdy jsem tam tohle nepsal,už je to i trošku mimo realitu a v roce 2011 přát do roku 2010,mi přijde taky divný!
Mohl by jste to tam někdo smazat? Předem děkuji
Ještě připomenu ID 668832

bud...@...

Re: Žádost o smazání příspěvku na nástěnce

odesláno v 15 dub 2012 13:13

rom...@... píše:Dobrý den. Byl jsem hl. správcem třídy ID 668832,teď už jsem jen správce. Ale z dob mého hl. správcování,zůstalo na nástěnce tohle přání:
Upozornění: Upozornění třídy
Krásné a ničím nerušené prožití vánočních svátků a v novém roce 2010 mnoho úspěchů a radosti! To vše Vám přeje
Nikdy jsem tam tohle nepsal,už je to i trošku mimo realitu a v roce 2011 přát do roku 2010,mi přijde taky divný!
Mohl by jste to tam někdo smazat? Předem děkuji
Ještě připomenu ID 668832

Dobrý den, stalo se, ono oznámení bylo smazáno. Jako správce třídy jste to ale mohl udělat sám přes.
Editovat třídu > Nástěnka > Upozornění třídy > Smazat (vpravo dole)

rom...@...

odesláno v 15 dub 2012 13:32

Děkuji. Pro příště už budu vědět! ;)

kar...@...

odesláno v 16 dub 2012 16:40

Žádost o smazání upozornění administrátora narozenin spolužáka z 6.4.2012. Spráce třídy ID 638544.Děkuji. PS.Nějak ta služba administrátora pokulhavá.Staré upozornění narozenin nemaže a nové upozornění narozenin nepíše.

tre...@...

odesláno v 16 dub 2012 17:30

kar...@... píše:Žádost o smazání upozornění administrátora narozenin spolužáka z 6.4.2012. ...

Dobrý podvečer. Podivné chování upozornění o narozeninách již bylo nahlášeno kompetentním osobám. Nyní ještě ale nevíme, zda bylo vyřešeno.

jan...@...

odesláno v 16 dub 2012 21:07

Dobrý den,
na stránce třídy ID třídy: 326273 se má příspěvěk z 8.10.2011 nějakou podivně vysokou prioritu - neustále se zobrazuje jako první a nejde ani vymazat. Nejsem sice správce, ale prosím přesto o vymazání tohoto příspěvku nebo alespoň korekci ať zmizí v propadlišti času a nezobrazuje se stále jako první.
Děkuji

bud...@...

odesláno v 16 dub 2012 21:11

jan...@... píše:Dobrý den,
na stránce třídy ID třídy: 326273 se má příspěvěk z 8.10.2011 nějakou podivně vysokou prioritu - neustále se zobrazuje jako první a nejde ani vymazat. Nejsem sice správce, ale prosím přesto o vymazání tohoto příspěvku nebo alespoň korekci ať zmizí v propadlišti času a nezobrazuje se stále jako první.
Děkuji

Dobrý večer, u onoho příspěvku se jedná o Oznámení třídy a smazat ho tam může hl. správkyně třídy Marie. K. Vaší žádost proto směřujte na ní.

p.h...@...

odesláno v 19 dub 2012 17:45

Dobrý den, jsem spávve třídy a také nemohu smazat upozornění třídy, které je na nástěnce jako první a mate přihlášené, myslí si, že je to aktuální. Díky za smazání.
ID třídy: 98694

tre...@...

odesláno v 19 dub 2012 17:56

Dobrý večer. Správce smaže upozornění přes: Nastavení > Nástěnka > Upozornění... > Smazat (až dole je klikačka)

Zpět na Spolužáci